x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Membrii CNA, obligaţi să-şi ia câte 10 zile de concediu fără plată!

Membrii CNA, obligaţi să-şi ia câte 10 zile de concediu fără plată!

05 Noi 2009   •   00:00

După ce au fost declarate constituţionale măsurile Guvernului privind combarea crizei, membrii şi angajaţii CNA trebuie să-şi ia câte 10 zile de concediu fără plată, până la sfârşitul lui noiembrie, fapt care ar putea afecta funcţionarea Consiliului, implicat în monitorizarea campaniei electorale.

"S-a stabilit că sunt constituţionale măsurile privind combaterea crizei şi CNA trebuie să se alinieze la prevederile privind obligativitatea celor zece zile de concediu fără plată. Ele vor trebui acordate încă din luna noiembrie pentru că luna decembrie se plăteşte din bugetul anului viitor. Ceea ce ne pune în situaţia de a înghesui 165 de oameni, monitori, inspectori, funcţionari dar şi pe membrii Consiliului în cele trei săptămâni care au mai rămas din luna noiembrie", a anunţat Răsvan Popescu, preşedintele CNA, în şedinţa de joi a Consiliului.

El a spus că situaţia riscă să producă mari greutăţi în funcţionarea CNA, care, în prezent, este implicat în monitorizarea modului în care posturile de televiziune şi radio reflectă campania pentru alegerea preşedintelui României şi campania pentru referendum.

"Noi fiind angajaţi în acoperirea acestei campanii electorale, suntem într-o situaţie critică, pentru că înseamnă să reuşim să acoperim această campanie cu mult mai puţin oameni decât până acum, ceea ce sigur va pune serioase probleme de funcţionare a acestui Consiliu", a explicat Răsvan Popescu.
Mediafax

×
Subiecte în articol: mass-media