x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mitoşeru, băgat la apă de Brianna Caradgea

Mitoşeru, băgat la apă de Brianna Caradgea

08 Iul 2010   •   00:00
Mitoşeru, băgat la apă de Brianna Caradgea

Antena 2 le-a propus vedetelor din România un concurs inedit şi interesant. Agentul VIP are nevoie de o mână dreaptă, de o personalitate cunoscută şi îndrăgită de marele public, care să aibă simţul umorului, dar să fie neapărat şi curajos, hotărât, isteţ şi luptător.

Zece vi­teji au luptat pentru trofeul Agentul VIP, dar şi pentru titulatura neoficială de Agent VIP secund. Câş­tigătorul va fi aflat la emisiunea lui Cristi Brancu, care transmite, în serial, imagini de la ceea ce, de azi încolo, va rămâne în istorie sub numele de "lupta de la Orăştie".

Odată calificate în concurs, ve­de­tele au fost transportate la Oră­ştie, la Arsenal Park, unde au parti­ci­pat, probabil, la cea mai dificilă, dar şi amuzantă competiţie a vieţii lor, pentru că a trebuit să facă faţă unor probe la care sunt supuşi toţi cei aflaţi în unităţi militare.

Printre par­ticipanţi s-a aflat şi Mihai Mi­to­şe­ru, care îşi aniversa ziua de naş­te­re chiar în ziua filmărilor. Drept pen­tru care ceilalţi "combatanţi" (lo­godnica lui Mihai, Noemi, Jasmine, Nuami Dinescu, Deea şi Dinu Ma­xer, Toni Ionescu de la Prima, Dia­na Bişinicu, Brianna Caradgea, Mi­haela Tatu) s-au ţinut de şotii.

Oana Tur­cu şi Cristi Brancu i-au pre­gătit în secret un tort imens, iar gaz­dele de la Orăştie i-au făcut un ca­dou "ar­my": un binoclu superb şi o bu­so­lă, ca să ştie unde ajunge în via­ţă. Toată lumea ştia că Mitoşeru va ajun­ge în piscină, numai că a fost ne­­voie de ajutorul lui Noemi, dar şi al Briannei, pentru a fi împins ca lu­mea. Mito s-a simţit precum Irinel în piscină, sărbătorindu-şi ziua!

×
Subiecte în articol: mass-media