x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nistorescu: "Preluarea EVZ, parte de constituire a unui grup de presă al lui Traian Băsescu"

Nistorescu: "Preluarea EVZ, parte de constituire a unui grup de presă al lui Traian Băsescu"

11 Feb 2010   •   00:00

Cornel Nistorescu, director Evenimentul Zilei 1997-2004: "Îmi pare rău că pe traseul evoluţiei Evenimentului Zilei, după Ringier, mai apare un proprietar mai puţin interesat de specificul ziarului, de trecutul lui, şi mai puţin priceput la gestionarea ziarelor de referinţă.

Din păcate, traseul ziarului e unul prost, nefericit şi faptul că s-a anunţat un asemenea preţ, 8 milioane de euro, ne arată situaţia în care e ziarul. Nici vorbă de un asemenea preţ. Între unu şi două milioane de euro cel mult, acesta cred că este preţul real.

Preluarea Evenimentului Zilei este parte a unei operaţiuni de presă, nu a lui George Constantin Păunescu - iar Bobby e un figurant, un figurant artistic chiar ­, de constituire a unui grup de presă al lui Traian Băsescu. Grupul lui Păunescu în anturajul preşedintelui mă face să cred că soarta ziarului va fi nefericită. Nu poţi face un ziar obedient. Sau îl poţi face, cu riscul de a-l îngropa definitiv"

×
Subiecte în articol: mass-media