x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raicu te invită la o "Întâlnire pe întuneric"

Raicu te invită la o "Întâlnire pe întuneric"

09 Apr 2010   •   00:00

Andreea Raicu lansează "provocarea momentului" la Prima TV şi îi invită pe curajoşi să se "arunce" în necunoscut, la "Întâlnire pe întuneric".

"Crezi cu tărie că dragostea este oarbă? Vrei să participi la un experiment social unic? Eşti singur, fără obligaţii, atractiv şi îţi doreşti o relaţie de durată? Crezi că poţi cuceri pe cineva doar cu personalitatea ta? Te-ai putea îndrăgosti de o persoană doar atingând-o, auzind-o sau simţindu-i prezenţa? Închide ochii, intră-n joc şi acceptă provocarea", aşa sună invitaţia Andreei făcută prin intermediul PR-ului postului.

Trei fete şi trei băieţi se vor cunoaşte preţ de patru zile, fără să se vadă. La final se vor privi faţă în faţă şi vor decide dacă rămân împreună sau se despart pentru totdeauna.
"«Întâlnire pe întuneric» constitutie un prilej pentru oricine doreşte să întâlnească oameni noi într-un context special", mărturiseşte Andreea Raicu, prezentatoarea show-ului. Înscrierile se pot face pe  www.primatv.ro sau intalnirepeintuneric@primatv.ro sau la numerele de telefon 031.228.13.39 sau 0727.224.974.

×
Subiecte în articol: mass-media