x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Site radio cu versiune de mobil

Site radio cu versiune de mobil

15 Apr 2009   •   00:00
Site radio cu versiune de mobil

La scurtă vreme după redesenarea site-ului oficial, la şi mai puţin timp de la lansarea celor patru posturi de radio de internet, Romanticfm.ro mai vine cu o facilitate aşteptată de utilizatorii săi: versiunea pentru telefoanele mobile. Este primul radio important din România care oferă publicului o versiune de mobil pentru propriul site.



De la începutul lunii aprilie, www.romanticfm.ro poate fi accesat de pe telefoanele mobile fără a mai aştepta încărcarea tuturor imaginilor de pe versiunea mare a site-ului. Traficul este, prin urmare, mai mic, aşa că toţi vizitatorii de pe mobil pot beneficia de o viteză de navigare foarte mare. Chiar şi în condiţiile unei conexiuni 3,5G pe telefonul mobil, încărcarea tuturor backgroundurilor şi a imaginilor dura foarte mult şi întreg acest trafic devenea prea costisitor pentru navigatorii de pe telefoanele mobile. Prin urmare, Romantic FM a decis dezvoltarea unei versiuni pentru astfel de terminale. Postul de radio care oferă românilor muzică bună de 15 ani încoace face un nou pas înspre tehnologiile viitorului, specialiştii estimând că în câţiva ani internetul se va "muta" într-o proporţie foarte mare pe telefonul mobil.

Romantic FM - locul 3 în clasamentul cotelor de piaţă pe Bucureşti - este singurul post de radio important din România care a dezvoltat o versiune de mobil pentru site-ul său. Acestui pas i se mai adăugă recent lansata facilitate prin care ascultătorii pot afla, printr-un SMS la numărul 1244, ce piesă este difuzată la Romantic FM. Spaţiile publicitare pentru site-ul www.romanticfm.ro (inclusiv versiunea mobile) şi pe cele patru posturi de radio de internet (Twist, Extra, Fresh şi Disco'teck) este administrat de către regia Intact Interactive. Numărul total al ascultătorilor Romantic Online a crescut mult de la începutul anului, ajungând în prezent la peste 180.000 de vizitatori unici pe lună, în timp ce numărul vizitatorilor unici pe site se apropie de 70.000.

×
Subiecte în articol: mass-media