x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Televiziunea pentru copii Nickelodeon s-a lansat în grila digitală a UPC România

Televiziunea pentru copii Nickelodeon s-a lansat în grila digitală a UPC România

06 Apr 2010   •   00:00

Televiziunea pentru copii Nickelodeon s-a lansat, din aprilie, în grila digitală - pachetele Medium şi Large - a companiei de comunicaţii prin cablu UPC România.

Nickelodeon difuzează seriale pentru copiii între 2 şi 14 ani, printre care "The Penguins of Madagascar", "iCarly", "True Jackson", "Victorious", "SpongeBob SquarePants" şi "Dora the Explorer".

Programul Nickelodeon este disponibil în varianta audio în limba română, iar site-ul www.nickelodeontv.ro pune la dispoziţia utilizatorilor servicii suplimentare în limba română, precum: orarul programului, promo-uri şi materiale de descărcat.

Pe platforma digitală a UPC în România se distribuie în prezent şase canale TV pentru copii, oferta extinzându-se prin lansarea Nickelodeon. Potrivit UPC, media box-ul digital asigură un mediu TV sigur, prin clasificarea programelor TV în funcţie de vârsta copiilor.

Canalul Nickelodeon este adus în România de MTV Networks International, divizie a Viacom Inc. şi a fost introdus în grila de programe în urma solicitării clienţilor UPC.

"Urmărim constant solicitările pe care le primim de la clienţi în centrele noastre de relaţii cu clienţii şi în Call Center, astfel încât grila de programe pe care o propunem clienţilor să fie în pas cu schimbările de pe piaţa TV din România şi cu preferinţele clienţilor noştri", a declarat Silvia Tomaschek, Video Product Manager UPC România.

×
Subiecte în articol: mass-media