x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul PiţiToanca, model de divizia D

PiţiToanca, model de divizia D

29 Apr 2010   •   00:00
PiţiToanca, model de divizia D
Sursa foto: Liviu Adăscăliţei/Mediafax

Manele, fotbalişti, filmuleţe erotice, scandaluri. Reteţa perfectă de paraşutare în show-bâz-ul mioritic. Puţine cuvinte în vocabular, dar fiţe şi ifose cât cuprinde. Aceasta e modelul perfect de piţipoancă în care se încadrează Andreea Tonciu, zisă şi piţiToanca. O fătucă ce se crede model şi care nu-şi vede lungul nasului!



miscarearezistenta.jpgCum să mai iasă şi "divele" de cartier în evidenţă? Prin câte-un scandal gen "pumnii mei minte nu are". Sub acest motto, Andreea Tonciu a bătut-o pe una dintre Bambi. Norocul ei e că s-a nimerit să fie Raluca, bambina blondă care nu e în stare să omoare nici o muscă. Fiindcă dacă era aia mică, Denisa, ar fi coafat-o, probabil, niţel.

Raluca însă e o fiinţă atât de sensibilă, de emotivă şi de simţitoare încât ai putea s-o faci să plângă numai dacă-i vorbeşti ceva mai tare sau ai putea s-o răneşti şi dac-o atingi c-o floare. Darămite când se năpusteşte asupra ei o brută nesatisfăcută!? Să te lauzi că ai bătut-o pe Raluca de la Bambi e ca şi cum te-ai bate cu cărămida-n piept că l-ai caftit pe ăla micu' şi piticu', prichindelul grupului care n-are nici un fel de apărare şi care de fapt nici nu ripostează, ci încasează şi eventual întoarce şi obrazul celălalt.

Această Tonciu, una dintre pupezele lui Bahmu, care îşi merită cu prisosinţă (re)numele, n-a auzit de neologisme, ci doar de mahalagisme. A "debutat" cu un scandal, cocoţându-se în cârca unui fotbalist, numai că acesta i-a venit de (Pul)hac. "Modela" s-a lăudat c-ar fi fost iubita lui Cristi Pulhac, dar dinamovistul a declarat că fata aberează şi visează o relaţie cu el. Poate de asta i-a crescut lui Tonciu nasul ca lui Pinocchio, că şi-a făcut intrarea în tabloide cu minciunele.

Între timp, i-au mai înscris în poartă şi alţi fotbalişti, unul după altul, ca la loviturile de la 11 metri: Giani Kiriţă, Daminuţă, Mitea... şi-or mai fi aşteptând şi alţii pe banca de rezerve.
Şefa ei, Adriana Bahmuţeanu, s-a enervat şi-a concediat-o în direct, de la Kanal D, spunându-i să "facă paşi". Bahmu a povestit că "pupăza" se certa cu toată lumea din echipă, era tot timpul pusă pe harţă şi se credea vedetă. Ceea ce se crede şi acum: "Pe vremea când eu apăream în presă, Ramona Gabor mulgea vaca acolo la ea la ţară".

Cât despre imaginea proprie, nu mai conteneşte cu despre lauda de sine: "Sunt inteligentă şi frumoasă". Părerea ei. Că site-urile sunt pline de internauţi care n-o scot din "năsoasă" şi "nasoală". Ba mai mult decât atât, drstoica.wordpress.com zice că Tonciu e "moartea pasiunii". Şi că la lumina lumânării n-ar deosebi-o de Naomi. Tonciu "şi-a tatuat un N (de la Nicolae Mitea) lângă buric, dar şi un G de la Giani Kiriţă. (...) În câţiva ani devine Abecedar! La soare te poţi uita, dar la dânsa... să dea naiba!", spune bloggerul.

Dar nu cum arată Tonciu e problema. Ci cum îşi arată adevărata faţă. O roade pizma şi vede câte o potenţială rivală în orice femeie, fie că aceasta e soţie ori fostă prietenă de fotbalist sau o fată oarecare. Despre Lorena Trică a zis că-i "grasă". Despre Ramona Gabor că "e urâtă. Mai frumoasă e bunica", iar despre Bambina că "arată ca o babă". Şi la grădiniţă au "texte" mai interesante... Iar dacă fosta prietenă a lui Mitea l-a felicitat de ziua lui de naştere, a luat-o la palme. Ce ştie să facă Tonciu? Se fâţâie şi se bâţâie goală pe manele în timp ce prietena o filmează pe mobil.




Să vedeţi de ce s-a arătat piţipoanca dezbrăcată şi crăcănată: "Eu sunt narcisistă şi am vrut să văd cum dau pe cameră". Naşpa, fată, naşpa! Crapă obiectivul de ruşine! Nu dai bine la cameră, te mişti ca un băţ înfipt în fundul curţii. Crăcănatul picioarelor şi bălăngăneala sânilor nu înseamnă dans! "Fufomodelul" se plângea c-a slăbit şapte kilograme, după ce ea singură s-a înfometat. Şi la ce i-a folosit?

Leşinata după fotbalişti, sau de foame, că nu s-a înţeles prea bine, abuzează inclusiv de titulatura de model. În primul rând că nu e un model pentru nimeni, e doar una dintre multele pilde proaste pentru această generaţie, şi-n al doilea rând, modele sunt cele care defilează în mod frecvent pe podiumuri, nu anonimele care se promovează prin scandaluri sexuale.

Pe scurt, pasiunile manelist-exhibiţioniste ale piţipoancei aduc mai degrabă a jucărie sexuală dezarticulată. Cât despre "inteligenţa" lui Tonciu, scuzaţi contradicţia-n termeni, iată cât o duce mi(n)tea: "Nicky are foarte mare încredere în mine şi ştie că sunt puţin dusă cu capul". "Face şi el ceva bine. E un bărbat foarte bun la pat." Numai atât? Dar fotbal nu joacă? Sau asta nu se pune!? "Peste zece ani mă văd căsătorită cu Nicky, cu trei copii şi, bineînţeles, foarte sexy". Păi, ea nu e sexy nici acum, ci doar vulgară, d'apoi peste zece ani?! E pasionată de "dans şi călătorii".

Înfiorător de banal. Poetul ei preferat este Mihai Eminescu. Probabil singurul pe care a reuşit să-l ţină minte de prin şcoala generală. Motto-ul său în viaţă: "Să arăt bine şi să fiu sexy". Păcat că nu va reuşi nici dacă ar trăi cât Duncan MacLeod! Frumuseţea-i trecătoare, vă imaginaţi ce rămâne... Nu-i lipseşte nimic - crede ea - şi e "foarte fericită". Se zice că doar proştii sunt fericiţi. Iar ea e FOARTE fericită. Ce vrea? "Un bărbat cu suflet sensibil şi cu maşină de fiţe".

Oare care dintre aceste calităţi o conta mai mult pentru ea? Şi bomboana de pe statusul de la mess, propoziţia afişată de TOATE piţipoancele: "sunt la iubi al meu". De parcă ar putea zice cineva "sunt la iubi al alteia..." Iată şi alte monstruoase mostre de "inteligenţă": "Nu voi mai intra în nici un scandal, veţi vedea - cât despre rivale - dacă le prind le omor cu bătaia"! Dar nu mai intră în nici un scandal, da?!

De ce se dezbracă fata asta de caracter? "Am pozat aşa să vadă Nicky şi toată lumea că fac tot ce vreau eu". Coşmarul vieţii ar fi să-şi piardă iubitul. De parcă iubitul ar fi un accesoriu pe care-l uiţi în tramvai. Adevărul e că pare îndrăgostită de... vila lui Mitea. După ce l-a numit "bolnav psihic" şi "zero barat", pupăza s-a întors la el cu coada între picioare, eufemistic vorbind, fiindcă, după palmele pe care i le-a articulat "iubi" în plină stradă, Mitea i-o mai fi dat şi-un cap în gură, în semn de împăcare.

"Am făcut dragoste toată noaptea", a dat ea de ştire după ce anterior s-a plâns că mârrr... iubitul a scuipat-o şi i-a umflat un ochi. Ce mai consolare după o bătaie zdravănă: o partidă de amor. Cum ar veni şi bătută şi... ce mai, sunt făcuţi unul pentru celălalt, nu e nici o îndoială. Probabil nu va mai trece multă vreme până când "iubi" îi va învineţi şi ochiul celălalt. Se ştie doar că prima palmă atrage şi altele după ea. Până şi cadoul pe care l-a primit, un ceas, pare pus să sune următorul scandal. Tonciu, uită-te bine la el şi numără orele până când vei mânca următoarea papară!
    ● Mişcarea de rezistenţă

×
Subiecte în articol: mişcarea de rezistenţă