x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica AC/ DC în concert la Bucharest Rock Arena!

AC/ DC în concert la Bucharest Rock Arena!

de Alex Revenco    |    13 Apr 2009   •   00:00
AC/ DC în concert la Bucharest Rock Arena!
Sursa foto: /Reuters

La 31 mai, zeci de mii de români vor fi fericiţi, unul dintre cele mai mari grupuri din istorie vine, în sfârşit, şi în România. AC/DC este confirmat ca headliner, în ziua a doua a celui mai mare festival rock organizat până acum la noi în ţară.





În zilele de 30 şi 31 mai, la km 15 de pe Autostrada Soarelui va avea loc Festivalul Bucharest Rock Arena, eveniment PlayCool organizat în colaborare cu One Event, ce se va organiza anual, începând cu această ediţie. În prima zi vor cânta trupele româneşti Viţa de Vie, AB4, Grimus, The Pixels, The Moood şi Persona, plus un nume mare al scenei internaţionale, ce va fi anunţat săptămâna viitoare.

ALTAR ŞI CELELALTE CUVINTE
În ziua a doua vor avea recitaluri grupurile Altar şi Celelalte Cuvinte, după care vor urma Angus Young & Co. La acest festival, desfăşurat pe o suprafaţă de circa 200.000 mp, sunt aşteptaţi peste 70.000 de spectatori, care se vor bucura de un spaţiu amenajat la standarde internaţionale. Într-un cadru aflat în comuniune perfectă cu natura vor fi puncte de vânzare - cu fise valorice - pe o lungime de 800 m, spaţii de odihnă şi relaxare, cinci terase şi restaurante, un minimall pentru vânzarea de produse de merchandising şi desfăşurarea unor activităţi recreative, 480 de toalete ecologice, peste 17.000 de spaţii de parcare destinate publicului, camping cu duşuri şi toalete ecologice, tribună cu 2.000 de locuri pentru abonaţii VIP, corturi pentru cele 500 de cadre de securitate şi prim ajutor. Spectatorii vor avea la dispoziţie curse de autobuz în zilele de 30 şi 31 mai, între orele 14:00 şi 2:00, la intervale de cinci minute, pe ruta Dristor  - Bucharest Rock Arena şi retur. Concertele vor avea loc în intervalul 18:00-24:00, accesul în perimetru începând în fiecare zi de la ora 16:00.

BILETE: ÎNTRE 100 ŞI 800 DE LEI
În acest an, camparea va fi gratuită şi se poate face din 29 mai până la 1 iunie. Biletele, disponibile în reţeaua Diverta din Bucureşti şi din ţară sau la www.ticketpoint.ro sunt de 100 de lei - în zona C, 200 de lei - zona B, 400 de lei - zona A (lângă scenă) şi 800 de lei - zona VIP. Pachetele VIP cuprind: loc în tribună, acces în perimetrul tuturor zonelor (A, B şi C) şi la punctele de vânzare din zona VIP special, primirea la intrare a unui ecuson VIP şi a unei brăţări de acces permanent, asigurarea unui loc în parcarea VIP. Biletele sunt doar sub formă de abonament, pentru ambele zile, şi un amănunt important, accesul copiilor sub 6 ani este interzis.

×
Subiecte în articol: muzica