x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Astăzi, în Silver Church: The Parlotones, trupă din Africa de Sud

Astăzi, în Silver Church: The Parlotones, trupă din Africa de Sud

de Alex Revenco    |    28 Ian 2010   •   00:00
Astăzi, în Silver Church: The Parlotones, trupă din Africa de Sud

Formaţia deţine recordul pentru cel mai bine vândut album rock din ultimii zece ani, în Africa de Sud, cu "A World Next Door To Yours" (2007). Cei patru abordează un stil indie-rock, cu un sound ce aminteşte de Muse, Radiohead sau The Smiths.



Sound & Image Events reaminteşte că The Parlotones (foto), una dintre cele mai apreciate trupe rock din noul val sud-african, concertează în această seară, de la ora 21:00, în clubul Silver Church din Bucureşti, cu formaţia clujeană Grimus, în deschidere. Albumul de debut The Parlotones, intitulat "Radioconrolledrobot", a fost lansat în 2005 şi a câştigat Discul de Aur.

KINGS OF LEON
Cel de-al doilea CD, "A World Next Door To Yours", s-a vândut şi el foarte bine, fiind recompensat cu Discul de Platină. Formaţia sud-africană a cântat pe scenele lumii alături de Kings of Leon, Jimmy Eat World, Evanescence, Staind, The Rasmus sau UB40. Anul trecut, The Parlotones a pornit într-un turneu mondial care se prelungeşte şi în 2010, prilej pentru formaţie de a vizita, pentru prima dată, România. În această seară, trupa Grimus susţine primul ei concert în Capitală în 2010.

ALBUMUL ANULUI
Albumul de debut, intitulat "Panikon", a fost considerat de critica muzicală Albumul anului 2008 în România. Intrarea la The Parlotones şi Grimus costă 40 de lei, dacă biletele sunt achiziţionate de la www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, Muzica, librăriile Cărtureşti, magazinele Germanos şi Vodafone din Bucureşti şi din ţară. La intrare, biletul va fi 50 de lei.

×
Subiecte în articol: muzica