x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concertul Iron Maiden va zgudui "inima" Transilvaniei

Concertul Iron Maiden va zgudui "inima" Transilvaniei

de Alex Revenco    |    12 Aug 2010   •   00:00
Concertul Iron Maiden va zgudui "inima" Transilvaniei

Au mai rămas câteva zile până la concertul celebrei formaţii britanice, iar echipa de producţie lucrează intens pentru a pune la punct ultimele detalii.



Astfel încât oraşul - care a "dat" ţării formaţii precum Semnal M, Compact, Altar, Luna Amară sau Grimus - să facă o primire ireproşabilă legendarilor muzicieni heavy metal. Bruce Dickinson & Co. vor ajunge în România la sfârşitul acestei săptămâni, urmând ca duminică, 15 august, să concerteze în parcarea Polus Center Mall din Cluj, în cadrul unui eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR şi organizat de Imagistica şi Iconica.

Mai trebuie spus că membrii faimosului grup britanic sunt aşteptaţi la Cluj aşa cum se cuvine, ca adevărate rock-staruri. Astfel, în zona din spatele scenei li s-au pus la dispoziţie nu mai puţin de 12 cabine, dintre care două sunt destinate chitaristului Adrian Smith şi toboşarului Nicko McBrain pentru repetiţii individuale înainte de concert.

De asemenea, artiştii au solicitat peste 200 de prosoape, atât pentru backstage, cât şi pe scenă, insistând ca acestea să fie de culoare neagră. Pentru a se destinde înainte de spectacol, cei de la Iron Maiden au cerut ca o maseuză profesionistă să fie disponibilă la locaţie, cu două ore înainte de a urca pe scenă, artiştii având în backstage două camere amenajate corespunzător pentru relaxare.

În ceea ce priveşte dieta artiştilor, aceştia preferă meniuri obişnuite: fripturi cu garnitură de legume, multe salate, fructe proaspete, brânzeturi şi peşte. Artiştii au solicitat, de asemenea, ca în culise să aibă la dispoziţie mai multe băuturi răcoritoare, vin roşu şi alb, votcă şi... şapte tipuri de bere! La Cluj va evolua în deschidere Cargo, una dintre cele mai reprezentative formaţii rock din ţara noastră.

Biletele pentru acest eveniment costă 100 de lei şi sunt disponibi- le în reţeaua Diverta şi la punctele de vânzare menţionate pe www.servuscluj.ro.

×
Subiecte în articol: muzica