x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica "Fetish": Noul CD Viţa de vie, mâine, cu "Gazeta"

"Fetish": Noul CD Viţa de vie, mâine, cu "Gazeta"

de Alex Revenco    |    17 Mar 2010   •   00:00
"Fetish": Noul CD Viţa de vie, mâine, cu "Gazeta"

Eterogen din punct de vedere muzical, noul album este considerat de formaţie (prin Adi Despot) cel mai bun disc din cariera formaţiei şi, în acelaşi timp, un (nou) început. Asta pentru că nu seamănă cu ce a făcut Viţa de vie până acum.

"Fetish" conţine zece piese, atât dure, cât şi melancolice, opt noi şi două reeditări, creaţiile fiind şi mai scurte (două-trei minute) şi mai ample (şapte-opt minute). Primul single - ales de componenţii formaţiei împreună cu prieteni şi cu fani - este "Eşti mai frumoasă (când plângi)", iar următorul va fi "Azi".

Referitor la relaţia single-album, Sorin Dănescu a spus: "Probabil s-a schimbat şi piaţa, probabil şi colaborarea cu Gazeta Sporturilor a contribuit la treaba asta, dar vreau să spun că e pentru prima oară în cariera noastră când sunt cel puţin la fel de importante albumul şi conţinutul lui ca şi single-ul care-l promovează.

Albumul este foarte mult promovat, este un material nou de la noi, care este aşteptat şi de aceea credem şi sperăm că, pe lângă single-ul promovat printr-un clip şi prin puţinele difuzări radio, va intra şi albumul foarte repede în conştiinţa publicului. Nu este vorba despre acel caz în care lumea cumpără albumul judecând după single".

×
Subiecte în articol: muzica