x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Folk Maraton, reprogramat

Folk Maraton, reprogramat

de Alex Revenco    |    18 Mar 2010   •   00:00

Cea de-a doua ediţie a festivalului concurs Folk Maraton, ce ar fi trebuit să aibă loc la 16 şi 17 aprilie, se amână pentru luna octombrie.



Iubitorii muzicii folk nu vor fi dezamăgiţi, deoarece evenimentul a fost reprogramat în zilele de 10 şi 11 octombrie, tot Sala Palatului. Timpul câştigat de organizatori va fi utilizat în sporirea complexităţii show-ului şi pregătirea unor surprize.
Momentul ales pentru reprogramare este de bun augur, dacă ţinem cont de punctul de vedere al unor reprezentanţi de seamă ai genulu.
De exemplu, Ducu Bertzi a spus că "folkul este legat de toamnă, se «aude» foarte bine toamna", vorbe confirmate de succesul de anul trecut al Folk Maratonului.

BILETELE RĂMĂN VALABILE
Decizia de amânare a fost luată în contextul în care numărul mare de evenimente muzicale din această perioadă (unele aparţinând genului folk) ar fi putut duce la subevaluarea festivalului în sine, dar şi a scopului său, acela de a redescoperi şi menţine viu fenomenul folk în cultura muzicală românească.

Biletele achiziţionate rămân valabile pentru la toamnă, însă cei care vor banii înapoi îi pot recupera, din 22 martie, de la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center.

×
Subiecte în articol: muzica