x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ozzy Osbourne: La 60 de ani împliniţi se înscrie, pentru prima oară, la şcoala de şoferi

Ozzy Osbourne: La 60 de ani împliniţi se înscrie, pentru prima oară, la şcoala de şoferi

de Alex Revenco    |    10 Apr 2009   •   00:00
Ozzy Osbourne: La 60 de ani împliniţi se înscrie, pentru prima oară, la şcoala de şoferi

Starul britanic a mărturisit că ar face aproape orice pentru a evada din casa din Los Angeles, unde locuieşte şi se filmează reality show-ul "The Osbournes", difuzat de MTV.



Astfel, el a hotărât să ia lecţii de şofat pentru a putea pleca, singur, cât mai departe de locuinţa transformată de soţia sa, Sharon, în crescătorie de câini.

CASA DE NEBUNI. Când în casă erau doi sau trei câini, totul era "sub control", dar acum, când numărul patrupedelor a ajuns la... 18(!), situaţia a devenit insuportabilă. "În ultima vreme locuinţa mea e ca o casă de nebuni şi m-am gândit că ar fi extraordinar să-mi iau carnet de conducere, ca să mă pot plimba, de unul singur, în jurul casei.

Problema e că nici un instructor nu stă cu mine mai mult de trei lecţii, toţi cred că sunt nebun... în ultima instanţă Sharon mă va învăţa să conduc". Recent, Sharon şi-a riscat viaţa stând alături de Ozzy, când acesta a condus maşina, de la Los Angeles la Palm Springs.

La sfârşitul anului trecut, Ozzy Osbourne a primit premiul special Living Legend, la Classic Rock‘ Roll of Honour Awards, pentru cariera sa de peste patru decenii.


Discuri pentru Player

Annie Lennox
The Annie Lennox Collection. În 26 de ani de carieră - în Eurythmics şi solo - Lennox a vândut peste 78 de milioane de albume, iar acest CD, Sony-BMG/ Nova Music, a juns în prima săptămână de la lansare pe locul 2 în topul din UK, imediat dupa U2. Annie Lennox a câştigat până acum patru premii Grammy, 11 Brit Awards, un Oscar şi două Golden Globe.

Kings Of Leon
Only By The Night. Considerat revelaţia anului 2008, al patrulea album al grupului american i-a bucurat, în egală măsură, pe fani şi pe cronicari. Caleb, Nathan, Jared şi Matthew au mărturisit, cu modestie: "În acest album am decis să dăm tot ce putem, tot ce avem mai bun. Sincer, eram nişte zugravi groaznici şi, dacă nu ar fi fost muzica, cu asta ne-am fi ocupat!".

Bruce Springsteen
Working On A Dream. Cel de-al 24-lea album "The Boss" a fost "tras" în studioul Southern Tracks din Atlanta, cu sesiuni şi mixaje adiţionale la New York, Los Angeles şi în New Jersey. "Noul nostru disc a reuşit să capteze energia trupei venită după o serie de concerte excepţionale. Înregistrările s-au făcut repede şi cu toţii ne-am simţit extraordinar", a spus Bruce.

×
Subiecte în articol: muzica