x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rock City Open Air s-a anulat

Rock City Open Air s-a anulat

de Catalina Iancu    |    13 Aug 2009   •   00:00
Rock City Open Air s-a anulat

În fine, organizatorii au recunoscut: RCOA s-a anulat. Festivalul care urma să aibă loc în weekend pe malul braţului Borcea nu va mai avea loc deloc.



Încurcate sunt căile domnului (sau ale domnilor) care au încercat să pună la cale Rock City Open Air, în perioada 20-23 august, lângă Feteşti. Cu zece zile înainte de începerea festivalului, organizatorii s-au trezit că trupele se retrag pe capete... de afiş!

În aceste condiţii, toată lumea a aşteptat cu sufletul la gură comunicatul oficial, care să lămurească marea întrebare: se mai ţine festul sau nu? În ideea în care încă trei dintre headlineri au anunţat miercuri, 12 august, pe paginile lor de MySpace, că nu mai participă. Pe principiul "speranţa moare ultima", unii au tras nădejde că evenimentul va avea, totuşi, loc. Alţii îşi voiau deja banii înapoi fiindcă taman formaţiile pentru care au plătit bilet nu mai veneau. Iar altora li s-a tăiat tot cheful.

Iată ce-au scris trupele: "Vă anunţăm că Immortal nu va cânta la RCOA, România, unde eram programaţi sâmbătă, la 22 august. Contractul asupra căruia am convenit nu a fost onorat de către promotor până la data stabilită, făcând astfel imposibilă participarea noastră la festival". "Din păcate Mayhem nu va participa în România săptămâna viitoare, cât timp festivalul s-a anulat (sau, posibil, amânat). Ne pare foarte rău pentru fanii care voiau să ne vadă live acolo". "Tocmai am primit vestea că RCOA din România s-a anulat. Asta ar fi fost prima dată când Amon Amarth ar fi cântat în România. Sperăm să concertăm acolo cât de curând".

Eventim.ro, distribuitorii de bilete la Rock City Open Air, au anunţat că Festivalul Rock City Open Air se anulează, iar organizatorii ar trebui să le dea banii înapoi celor care au cumpărat bilete şi abonamente.

×
Subiecte în articol: muzica