x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sticky & Sweet: 30 de milioane de euro, producţia întregului turneu

Sticky & Sweet: 30 de milioane de euro, producţia întregului turneu

de Alex Revenco    |    25 Aug 2009   •   00:00
Sticky & Sweet: 30 de milioane de euro, producţia întregului turneu
Sursa foto: Christian Sylva/Jurnalul Naţional

Cu o zi înainte de mult-aşteptatul concert al "reginei pop", organizatorii au stabilit o conferinţă de presă cu echipa tehnică a turneului.

Astfel, jurnaliştii au avut ocazia să se întâlnească cu doi "grei" ai showbiz-ului mondial. Primul a luat cuvântul Tres Thomas, actualmente Senior VIP Tour Operations, Live Nation, cel care a început să lucreze cu Yes şi The Who, pentru a continua ca director de  turneu la Pink Floyd şi Rolling Stones. Tres Thomas l-a prezentat pe Chris Lamb (foto), directorul de producţie "Sticky & Sweet Tour", care a răspuns, reţinut, tuturor între­bă­rilor, iar când un vajnic reporter l-a întrebat "ai văzut-o vreodată goală pe Madonna" s-a făcut că nu aude.

 În schimb, am aflat că lucrează de 23 de ani în echipa de producţie a concertelor Madonnei, încă de la debutul carierei. Despre spectacolul din această seară a spus că nu e vorba de un concert, este un show care va dura apro­­ximativ două ore, timp în care Madonna va schimba peste 12 ţinute de scenă.

Va fi un show impresi­onant de sunet şi lumini, cu proiecţii pe ecrane  LCD, lasere şi tot "tacâmul". Producţia întregului "Sticky & Sweet Tour" a costat aproximativ 30 de milioane de euro, în linii mari spectacolul este acelaşi peste tot în lume, dar pentru fiecare ţară în parte Madonna aduce "anumite elemente noi", în funcţie de specificul zonei respective. În numele întregii echipe a solistei, Chris Lamb a declarat că a fost "foarte drăguţ" să lucreze cu echipa teh­nică din România. El a mai precizat că Madonna are, de fiecare dată, un cuvânt de spus în tot ceea ce înseamnă producţia show-ului.

×
Subiecte în articol: muzica concert madona