x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Taxi, TE... sau "Cele două cuvinte" - video

Taxi, TE... sau "Cele două cuvinte" - video

de Dana Andronie    |    05 Noi 2010   •   00:00
Taxi, TE... sau "Cele două cuvinte" - video
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul Naţional

Indiferent de condiţiile economico-atmosferice trupa Taxi rămâne în cursă, fiind liberă să circule regulamentar pe piaţa muzicală românească.

În premieră pentru mediul online, Dan Teodorescu, împreună cu "taximetriştii" din dotare, au lansat, pe jurnalul.ro, noua producţie muzicală în format video. Bineînţeles, este vorba despre un videoclip genial pentru o piesă care se încadrează în aceeaşi parametri geniali. "Cele două cuvinte" - piesa de rezistenţă -  îşi va găsi locul bine meritat pe un album de mare viitor. Pentru că Taxi nu circulă niciodată pe contrasens. 




Dan Teodorescu adoră femeile şi universul lor. Dar, atenţie!, nu poate iubi două sau mai multe femei simultan. "În concluzie, sunt limitat!", recunoaşte "taximetristul şef"... "Sunt bărbat,/ nu sunt deloc complicat/ Sunt relativ simplu/ ce-am în inimă,/ am şi-n minte/ Spun deschis/ tot ce gândesc/ Mai puţin,/ când vine vorba,/ despre cele două cuvinte/ Cuvintele alea două/ pe care ai vrea să le auzi întruna, tu,/ însă dacă nu ţi le spun/ nu înseamnă că nu,/ că nu...". Va urma...

×
Subiecte în articol: muzica