x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Whitney Houston şi-a anulat concertul de la Paris din cauza unei infecţii respiratorii

Whitney Houston şi-a anulat concertul de la Paris din cauza unei infecţii respiratorii

06 Apr 2010   •   00:00

Cântăreaţa americană Whitney Houston şi-a anulat concertul pe care îl avea prevăzut, azi, la Paris, din cauza unei infecţii respiratorii, potrivit comunicatului emis de organizatorii evenimentului, informează AFP.

O nouă dată la care va avea loc acest concert, programat în sala Paris-Bercy, va fi anunţată în cursul zilei de marţi, au precizat organizatorii.

Concertul de la Paris ar fi trebuit să fie prima etapă din turneul european susţinut de Whitney Houston în această primăvară. Cântăreaţa americană, în vârstă de 46 de ani, va cânta, totuşi, joi, "aşa cum era prevăzut", la Manchester (Marea Britanie), au adăugat promotorii acestui turneu.

În 2009, Whitney Houston a lansat primul album de studio după o pauză de şapte ani - "I Look To You" -, care a intrat în topul U.S. Billboard 200 pe locul întâi. De asemenea, reprezentanţii casei de discuri a artistei, Arista, susţin că albumul a debutat pe locul întâi şi în Canada, Germania, Italia şi Elveţia. Lansarea acestui material discografic a marcat revenirea lui Houston în lumina reflectoarelor, după o perioadă prelungită în care s-a confruntat cu grave probleme personale şi profesionale, presa americană afirmând că artista se află la un pas de moarte.

În decembrie 2002, cântăreaţa a recunoscut, în timpul unui interviu acordat postului ABC, că a consumat droguri şi alcool. În ciuda faptului că a negat că era dependentă, cântăreaţa s-a internat, în 2004, într-o clinică de dezintoxicare din Georgia. Ea a declarat, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, că drogurile pe care le folosea cel mai frecvent, împreună cu fostul său soţ, erau o combinaţie de marijuana şi cocaină.

×
Subiecte în articol: muzica