x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A fost bătut de controlori pentru că nu a vrut să le dea şpagă!

A fost bătut de controlori pentru că nu a vrut să le dea şpagă!

de Veronica Micu    |    23 Mar 2010   •   00:00
A fost bătut de controlori pentru că nu a vrut să le dea şpagă!
Sursa foto: www.replicaonline.ro/

Daniel Mototolea, un tânăr de 17 ani din Constanţa susţine că a fost bătut, ieri, de doi controlori RATC pentru că nu avea biletul compostat. Tânărul s-a urcat, alături de alte două colege de liceu, într-un autobuz. Nu a apucat să composteze biletul, susţine el, că s-a şi trezit cu controlorii în faţa sa. Fiindcă acesta nu a putut face dovada biletului compostat, angajaţii RATC i-au spus acestuia să plătească pe loc suma de 1 milion de lei vechi.



0-116675-untitled.jpgTânărul a precizat că nu are acei bani, aşa că a fost nevoit să meargă până la capăt de linie cu autobuzul. Ajuns aici, Mototolea spune că cei doi controlori au început să îl hărţuiască fizic, lovindu-l de o maşină aflată în apropiere. Controlorii nu s-au oprit până când tânărul nu i-a ameninţat că va chema poliţia, moment în care respectivii s-au făcut nevăzuţi. Tânărul a apelat la poliţie, care a pornit alături de acesta în căutarea agresorilor. Respectivii au fost găsiţi într-un autobuz pe linia 40. Luaţi la întrebări de organele de poliţie, controlorii ar fi explicat bătaia prin aceea că Mototolea ar fi încercat să le fure bani din buzunar.

Controlorii au fost luaţi la secţie pentru a da declaraţii, în timp ce Daniel Mototolea a fost dus la urgenţă necesitând îngrijiri medicale. „M-am urcat în autobuz şi nici nu am apucat să compostez biletul, că au venit controlorii. Mi-au cerut un milion, le-am zis că nu am de unde să le plătesc, aşa că m-au pus să cobor la capăt de linie. Acolo au început să mă bată, m-au trântit de maşină, m-am lovit la cap, la umăr, m-au târâit de mi-au rupt şi hainele de pe mine. Acum dau vina pe mine şi spun că m-au bătut pentru că eu aş fi vrut să le fur din buzunar”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Daniel Mototolea.

Potrivit directorului RATC, Dumitru Coiciu, dacă respectivii controlori vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă să fie daţi afară, nemaiavând posibilitatea de a lucra vreodată pentru RATC. „De când sunt eu director, aşa ceva nu am mai auzit. Poliţia anchetează, iar dacă e adevărat că au bătut copilul respectiv, chiar eu îi dau afară şi niciodată nu vor mai lucra aici, la noi”, a declarat Dumitru Coiciu.

×
Subiecte în articol: observator