x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Absolvenţii "Spiru Haret" trebuie să dea încă o dată licenţa

Absolvenţii "Spiru Haret" trebuie să dea încă o dată licenţa

05 Aug 2010   •   00:00
Absolvenţii "Spiru Haret" trebuie să dea încă o dată licenţa

Potrivit unui anunţ al Universităţii Spiru Haret, absolvenţii universităţii înscrişi în anul I în perioada 2005-2008 (promoţiile 2008 şi 2009), la forme de învăţământ considerate neautorizate de către Ministerul Educaţiei, trebuie să susţină din nou examenul de licenţă în septembrie.



Deşi reprezentanţii Universităţii Spiru Haret au cerut de nenumărate ori Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului o clarificare în ceea ce priveşte absolvenţii, se pare că lucrurile sunt confuze în continuare.

Pentru că prevederile OG10/2009, ordinele ministrului 5202/2009 şi 4235/2010, nu fac referire la absolvenţi, Universitatea Spiru Haret a solicitat clarificări din partea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului".

"Ca urmare a unei interpretări neunitare şi confuze de către oficiali ai Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, a condus la nedreptăţirea absolvenţilor Universităţii Spiru Haret atât în ceea ce priveşte participarea la unele concursuri, câtşi în legătură cu cariera profesională", se arată într-un anunţ al Universităţii, citat de realitatea.net.

Astfel, conform precizărilor ministerului, "absolvenţii formelor de învăţământ ID şi FR, care au participat la examenul de licenţă în sesiunile programate în anii 2008-2009, inclusiv februarie 2010, vor susţine un nou examen de licenţă, în perioada 15-30 septembrie 2010", mai reiese din anunţ.

Examenul de licenţă se va susţine fără plata taxelor aferente.

×
Subiecte în articol: observator