x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Agenţia France-Presse a cerut falimentul Realitatea Media şi NewsIn

Agenţia France-Presse a cerut falimentul Realitatea Media şi NewsIn

04 Aug 2010   •   00:00

Agenţia France-Presse (AFP) a cerut falimentul societăţii Realitatea Media SA şi al agenţiei de presă NewsIn, care fac parte din trustul de media Realitatea - Caţavencu, prin două acţiuni înregistrate la Tribunalul Bucureşti, în data de 30 iulie.



Cele două dosare au fost înregistrate de Agenţia France-Presse la Tribunalul Bucureşti pe 30 iulie. Obiectul dosarelor este "procedura insolvenţei".

Unul dintre dosarele de insolvenţă depuse la Tribunalul Bucureşti de France-Presse este îndreptat împotriva societăţii Realitatea Media SA, care deţine licenţele audiovizuale pentru posturile de televiziune Realitatea TV, The Money Channel, ActionStar, CineStar, ComedyStar şi pentru posturile de radio Realitatea FM, Radio Guerrilla şi Radio Alpha.

Primul termen de judecată în cazul acestui dosar este 30 mai 2011.

Celălalt dosar de insolvenţă vizează SC NewsIn Media SRL, care operează agenţia de presă NewsIn. Termenul de judecată a fost stabilit pentru data de 28 iunie 2011.

Contactat de Mediafax, Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupului Realitatea-Caţavencu, a declarat că nu ştie de acţiunile depuse în instanţă de France-Presse. Pe de altă parte, Mihnea Vasiliu, director operaţional Realitatea-Caţavencu, a declarat că nu ştie valoarea datoriei pe care NewsIn o are la AFP.

El a precizat că datoria Realitatea Media SA la Agenţia France-Presse este de 11.850 de euro. "O să o plătim", a spus Sorin Freciu.

×
Subiecte în articol: observator