x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băicoi zâmbeşte! Extratereştrii sunt lângă tine!

Băicoi zâmbeşte! Extratereştrii sunt lângă tine!

12 Iun 2009   •   00:00
Băicoi zâmbeşte! Extratereştrii sunt lângă tine!
Sursa foto: /Jurnalul Naţional

Ce vă trece prin minte atunci când vedeţi trei desene bizare într-un lan de grâu? Punem pariu că primul gând este că au dat buzna extratereştrii!



Dar dacă mai adăugăm ceva "suculent" la poveste? Să zicem că cele trei desene seamănă cu nişte tomate cu ochi şi gură zâmbitoare şi sunt aşezate într-un triunghi. Vă gândiţi poate că este vorba despre un mesaj extraterestru prin care suntem avertizaţi că ar fi bine să ne convertim total la consumul vegetarian? Hmmm...ar fi ceva, hrană sănătoasă, alea alea...

Însă bomba abia acum vine. Unde credeţi că s-au gândit extratereştrii noştri să deseneze ciudata operă de artă? Ei bine, în Băicoi. Sîc! Culmea, chiar în Romania, la Baicoi şi-au găsit şi omuleţii verzi cu capul mare locul unde să ne râdă în faţă?!? Păi un loc mai exotic nu găseau şi ei?

Poate vă întrebaţi de unde avem imaginile foto şi video. Ei bine, au ajuns la redactie pe un CD, într-un plic, fără a fi precizat expeditorul. În scrisoarea nesemnată, un "pilot de elicopter", care preferă să nu îşi dezvăluie identitatea, pentru a nu avea "probleme la serviciu", precizează că a reuşit să surprindă, alături de colegii săi, cele trei desene.

Una peste alta, în plină criză financiară, iată că încă se mai găsesc oameni care să se ţină de glume. Concluzia: Zâmbiţi! Extratereştrii sunt lângă noi...la Băicoi!

×
Subiecte în articol: observator