x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Băsescu, mai tare ca Florin Salam!

Mircea Băsescu, mai tare ca Florin Salam!

31 Ian 2010   •   00:00
 Mircea Băsescu, mai tare ca Florin Salam!
Sursa foto: Doru Iordache/

Mircea Băsescu nu a putut rezista rugăminţilor lui Bercea Mondialu' şi a consimţit să-i boteze nepoata, Renata Doiniţa. Un gest creştinesc care se alătură celui făcut de Theodor Stolojan, care la rândul său a năşit unul din fiii cunoscutului interlop.


Naşul, Mircea Băsescu a declarat că întâmplător s-a întâlnit cu Bercea Mondialul şi la propunerea acestuia a acceptat fără să ezite să-i boteze nepoata. Tot naşul a ales ca botezul să se desfăşoare la Catedrala Marinarilor, din Constanţa, biserica la a cărei construcţie a contribuit şi al cărui enoriaş este. În plus lăcaşul de cult se află chiar în apropierea locuinţei sale.

Alaiul restrâns al lui Bercea Mondialul s-a mutat de la Slatina la Constanţa. La biserică naşul şi-a jucat rolul fără emoţii, iar în stilul caracteristic Bercea a aruncat în cristelniţa de botez hîrtii de 50 de lei cît să-i ofere copilului o viaţă plină de belşug. Renata este cel de-al şaselea fin al familiei Mircea Băsescu.    

Petrecerea a avut loc la un restaurant situat pe faleza din Eforie Nord şi au participat circa 30 de persoane apropiaţi ai lui Bercea şi ai naşilor.

Botezul a contrastat cu celelalte astfel de petreceri organizate de Bercea Mondialul. De dragul naşului, familia finei Renata a renunţat la petrecerea tradiţională unde Florin Salam şi alţi manelişti de renume făceau legea.



Deşi susţin că s-au cunoscut abia în urmă cu o săptămână, Bercea Mondialu' este, se pare, un apropiat al familiei prezidenţiale. În luna septembrie a anului trecut, preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu, au participat la Festivalul romilor de la Costeşti. Băsescu şi-a făcut apariţia la un spectacol de dansuri şi muzică ţigănească, fiind luat la un moment dat de câţiva tineri şi dus pe scenă, unde a dansat alături de ei. La eveniment era prezent şi Bercea.



Bercea Mondialu', pe numele său adevărat Sandu Anghel, a fost cercetat în mai multe dosare penale pentru evaziune fiscală.

×
Subiecte în articol: observator