x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Christian Ciocan: "Nu numai doamnele sunt interesate de Ciocan, ci şi domnii!”

Christian Ciocan: "Nu numai doamnele sunt interesate de Ciocan, ci şi domnii!”

de Andreea Căprescu    |    20 Oct 2010   •   00:00
Christian Ciocan: "Nu numai doamnele sunt interesate de Ciocan, ci şi domnii!”
Sursa foto: /Jurnalul Naţional

Revelaţia tristă pe care ministrul Igaş a avut-o în cadrul unei întâlniri oficiale, potrivit căreia "doamnele sunt interesate de Ciocan" (n.r. doamnele din presă) primeşte o completare chiar din partea comisarului-şef Christian Ciocan, cel vizat în afirmaţia de mai sus.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei mărturiseşte că se simte măgulit de atenţia venită din partea gazetarilor şi îl corectează pe Igaş, accentuând faptul că doamnele jurnaliste sunt interesate doar de relaţia profesională cu Ciocan.
"Jurnalistele, doamnele din presa românească sunt interesate de relaţia profesională cu comisarul şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Sunt interesate de relaţia profesională. După cum se ştie, eu sunt 24 din 24 şi stau la dispoziţia presei. În acelaşi timp, e măgulitor că oamenii se interesează de mine. În ceea ce priveşte interesul doamnelor din presa românească pentru Ciocan, eu vă răspund: Da, pentru relaţia profesională, doamnele sunt interesate şi nu numai doamnele, ci şi domnii din presă acreditaţi pe lângă Poliţia Capitalei, pentru că eu nu mă reprezint pe mine, ci Poliţia Capitalei şi punctual de vedere oficial al instituţiei", a menţionat comisarul-şef Ciocan, care îşi încheie finalul fiecărei discuţii cu celebra replică "Vă iubesc!".


MINTEA MINISTRULUI, GREU DE PĂTRUNS
Purtătorul de cuvânt şi-a justificat lipsa de la întâlnirea cu toţi purtătorii de cuvânt din instituţiile MAI, motivând că nu a fost invitat, aceasta fiind şi cauza pentru care nu poate comenta mai mult spusele lui Igaş. "Nu am participat la acea întâlnire pentru că nu am fost invitat. Şeful meu nu mi-a transmis o astfel de invitaţie. Până la urmă, cel care face invitaţia, invită pe cine vrea. Ciocan e numele meu şi din moment ce cineva a întrebat de mine...n-aş putea să intru în mintea nici unei persoane, cu atât mai puţin în mintea ministrului de interne, faţă de care eu am tot respectul", a mai explicat cel mai popular poliţist din România. 

AUDIO
Declaraţia lui Christian Ciocan - format mp3

×
Subiecte în articol: observator