x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elisabeta Polihroniade a lovit două persoane la Adunarea Generală a FR Şah

Elisabeta Polihroniade a lovit două persoane la Adunarea Generală a FR Şah

20 Feb 2010   •   00:00

Şahul, de la sport al minţii, la sport violent?
Marea Maestră Internaţională Elisabeta Polihroniade a lovit două persoane, pe preşedintele CS Siciliana, Dan Păsărelu, şi pe jurnalistul Viorel Sima, la Adunarea Generală ordinară a Federaţiei Române de Şah, în cadrul căreia se alege noul preşedinte.

Polihroniade l-a lovit peste faţă cu palma pe Dan Păsărelu, iar apoi l-a bruscat şi l-a lovit cu un telefon pe jurnalistul Viorel Sima.
"Doamna Polihroniade m-a abordat spunând că vrea să discute ceva cu mine, iar în loc să vorbească m-a lovit peste faţă cu palma. Viorel Sima a înregistrat incidentul şi a dorit să îi arate înregistrarea de pe telefon, apoi ea i-a luat mobilul din mână, l-a zgâriat şi i l-a aruncat în faţă. Dânsa a negat evenimentul şi s-a dus în sală şi a spus că eu am lovit-o. Incidentul cu telefonul a fost filmat şi de către o televiziune", a declarat conducătorul CS Siciliana.

Jurnalistul Viorel Sima a comentat şi el incidentul petrecut sâmbătă, spunând că se gândeşte să o dea în judecată pe Polihroniade.
"Mi-a băgat unghia în mână. Mi-a luat telefonul şi nu a vrut să mi-l mai dea. M-am rugat de dumneaei timp de două-trei minute să mi-l înapoieze. Eu am întins mâna, iar dumneaei mi l-a aruncat în faţă şi m-a lovit în buza superioară. Sunt de 17 ani în presă. Am scris despre box şi de alte sporturi periculoase, dar nu credeam că mi se poate întâmpla aşa ceva la şah. Mă gândesc să o dau în judecată. Pentru că nu mi se pare normal ca un Mare Maestru să se comporte aşa în public. Îmi era ruşine de ruşinea ei, pentru că e o persoană în vârstă".

Elisabeta Polihroniade a negat că i-ar fi lovit pe preşedintele CS Siciliana, Dan Păsărelu, şi pe jurnalistul Viorel Sima, la Adunarea Generală ordinară a Federaţiei Române de Şah, în cadrul căreia se alege noul preşedinte.
"Domnul Păsărelu a venit public şi şi-a cerut scuze, iar eu le-am acceptat. El m-a lovit, hai să zicem că din greşeală, şi nu mai are nici un rost să continui acest incident. Eu treceam pe lângă el şi bine că m-a lovit în picior şi nu la cap. Credeţi ce vreţi dumneavoastră", a precizat Polihroniade.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator