x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fericitul câştigător al marelui premiu, angajat la Ministerul de Interne

Fericitul câştigător al marelui premiu, angajat la Ministerul de Interne

10 Iun 2009   •   00:00

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49, de duminică, în valoare de aproximativ 11 milioane de euro, lucrează în cadrul unei unităţi a Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), persoana respectivă cerând însă superiorilor săi discreţie şi solicitând ca numele său să nu fie dezvăluit.



Bărbatul a dorit să-şi păstreze anonimatul, dar pentru a pleca la confruntarea de la Agenţia Naţională Loto din Bucureşti şi a-şi ridica cecul avea nevoie de concediu.

Aşa că a fost nevoit să dea explicaţii la serviciu, fiind angajat al MAI, iar şeful său i-a aprobat cererea. "Este vorba despre un lucrător al unei unităţi a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Ştiu că informaţia este destul de vagă, dar omul doreşte discreţie şi este şi normal să fie aşa. Are 50 de ani şi este necăsătorit. Mai multe nu vă pot declara, persoana nu vrea să îşi facă identitatea cunoscută", a declarat Viorel Zaharia, comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Acesta a câştigat premiul cu un bilet cu trei variante simple şi un număr la Noroc, în valoare de 15,7 lei, la agenţia Loto nr. 17-032, din Piaţa Energiei, din Galaţi. Agenţia Loto la care a fost jucat biletul câştigător de duminică este considerată una norocoasă, deoarece în acelaşi loc anul trecut a fost câştigat marele premiu pus în joc.

Premiul cel mare la Loto 6/49 de duminică a fost în valoare de 46.171.670, 14 lei (peste 10,9 milioane de euro la cursul din 7 iunie), fiind al doilea ca valoare din istoria acestui joc şi nu mai fusese câştigat din 14 decembrie 2008. În conformitate cu Regulamentul privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, câştigătorii la jocurile de tip loto organizate şi administrate de către Loteria Română au la dispoziţie un an, de la data efectuării tragerii, pentru a-şi ridica premiul.

×
Subiecte în articol: observator