x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Galaţi: Zeci de gospodării, inundate din cauza ploilor abundente

Galaţi: Zeci de gospodării, inundate din cauza ploilor abundente

17 Iun 2010   •   00:00

Câteva zeci de gospodării situate în cartierul Valea Oraşului, din municipiul Galaţi, au fost inundate, iar drumul naţional care face legătura între Galaţi şi Tecuci s-a surpat pe un sens, din cauza ploilor abundente din noaptea de miercuri spre joi.

Locuinţele afectate de inundaţii se află într-o zonă în care apar probleme de acest fel la fiecarea ploaie torenţială, din cauză că sistemul de canalizare nu poate face faţă apelor pluviale, anunţă Mediafax.

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi acţionează cu mai multe motopompe pentru scoaterea apelor din locuinţele inundate şi patrulează cu bărcile pentru evacuarea persoanelor surprinse de ape în case.

Totodată, din cauza ploilor abundente din noaptea de miercuri spre joi, DN 25 care face legătura între Galaţi şi Tecuci, s-a surpat pe un sens de mers, la ora actuală circulaţia desfăşurându-se pe o singură bandă.

Echipaje ale Poliţiei Rutiere dirijează traficul care se desfăşoară pe o singură bandă, iar maşinile cu tonaj mai mare de 7,5 tone sunt nevoite să folosească o rută ocolitoare.

×
Subiecte în articol: observator