x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali s-a enervat pe instanţă / Nu îşi mai duce nevasta la Monte Carlo

Gigi Becali s-a enervat pe instanţă / Nu îşi mai duce nevasta la Monte Carlo

de Ovidiu Ciutescu    |    25 Mai 2009   •   00:00
Gigi Becali s-a enervat pe instanţă / Nu îşi mai duce nevasta la Monte Carlo

"Vreau la Monte Carlo!", a fost rugămintea adresată lui Gigi Becali de către soţia Liliana în urmă cu câteva zile. Fiind eliberat din arest sub control judiciar, patronul Stelei a cerut instanţei dreptul de a merge o lună în vacanţă în celebra staţiune franceză. Dezbaterile în acest proces vor fi reluate miercuri, la Judecătoria Sectorului 1, cauza fiind amânată astăzi din motive procedurale. Nervos, latifundiarul şi-a anunţat avocatul că renunţă la vacanţa de lux!Gigi Becali s-a enervat pe instanţă şi nu îşi mai duce nevasta la Monte Carlo.



Becali a transmis instanţei o declaraţie autentificată la un notariat prin care a arătat că nu mai doreşte să continue acest proces. Gheorghiţă Mateuţ, avocatul lui Becali, spune că patronul FC Steaua va retrage aceasta cererea făcută către instanţă. În opinia lui Becali, o astfel de cerere trebuie soluţionată de către procurorii care fac ancheta, şi nu de către instanţă! Totuşi, explicaţia lui Becali, venită prin intermediul lui Mateuţ, este subţire. Un alt avocat al său, Catalin Dancu, a declarat astăzi că cererea privind concediul de la Monte Carlo este prematură, explicând că o cerere de reglementare a stării controlului judiciar trebuie depusă în 7 iunie, atunci când expiră încuviinţarea instanţei dispusă în cazul clientului său de a circula în afara Capitalei şi a judetului Ilfov.

Avocatul a mai arătat că, la alegerile din 7 iunie, Gigi Becali ar putea câstiga alegerile, moment în care ar dobândi şi imunitate parlamentară, ceea ce l-ar scăpa de orice fel de interdicţii. Avocatul a mai arătat că o cerere de revocare a măsurii controlului judiciar va fi depusă după ce instanţa va lua în discuţie revenirea la starea anterioară. "Ce utilitate şi eficienţă dăm unei cereri privind un concediu de odihnă după perioada de 7 iunie, atâta vreme cât noi nu ştim două lucruri foarte importante?! Pe 7 iunie el poate ieşi parlamentar, iar acest lucru va anula toate constrângerile care i se impun, dacă nu iese în data de 7 iunie, atunci la încheierea irevocabilă a măsurii controlului judiciar pe teritoriul României, când se va reveni la starea anterioară, respectiv a controlului judiciar la nivelul Bucureşti cu Ilfov atunci vom introduce o astfel de cerere. Vom spune atunci ca orice masură de control judiciar la nivelul Capitalei şi a judetului Ilfov este lipsită de orice relevanţă juridică pentru că instanţa va putea constata că Becali a umblat timp de o luna liber, iar ancheta nu a avut de suferit în niciun fel. Nu a vorbit cu nimeni, nu a influenţat martori şi nu a îngreunat cu nimic mersul cercetărilor", a declarat Dancu, citat de Mediafax.







×
Subiecte în articol: observator becali