x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lăzescu îşi pune foştii colegi, consilieri la TVR

Lăzescu îşi pune foştii colegi, consilieri la TVR

05 Aug 2010   •   00:00
Lăzescu îşi pune foştii colegi, consilieri la TVR
Sursa foto: Bogdan Iuraşcu/Jurnalul Naţional

Dan Radu a fost numit recent consilier al preşedintelui-director general al TVR, Alexandru Lăzescu, atribuţiile lui urmând să fie legate de "proiectele de reformare managerială, de programe şi de imagine" pe care conducerea Televiziunii Române intenţionează să le pună în practică în instituţie.

"Dan Radu este un vechi om de presă, pe a cărui extinsă experienţă managerială mă bazez foarte mult în proiectele de reformare managerială, de programe şi de imagine pe care intenţionez să le pun în practică în această instituţie. Am început deja desenarea strategiilor şi sunt convins că le vom duce la bun sfârşit împreună, pentru că această instituţie trebuie să se reaşeze în prim planul jurnalismului românesc", a declarat Alexandru Lăzescu, preşedintele-director general al TVR.

Contactat de Mediafax, Dan Radu a spus că atribuţiile lui în TVR sunt "destul de variate". "Am expertiză pe toată plaja de management, dar şi pe cea editorială", a explicat Dan Radu. El a precizat că în TVR va fi "asignat problemelor de moment". Astfel, potrivit lui Dan Radu, dacă vor fi probleme în legătură cu grila de programe a TVR, el se va ocupa de rezolvarea lor, dacă vor fi probleme de management, se va ocupa de soluţionarea acestora.

Dan Radu, în vârstă de 45 de ani, are o experienţă de presă de 24 de ani şi a ocupat în ultimii ani diverse poziţii editoriale şi de management şi a contribuit la dezvoltarea mai multor business-uri media din România. Este unul dintre fondatorii fostei reţele de ziare Monitorul, a fost redactor-şef al acestei reţele, dar şi manager al publicaţiilor locale Media Pro şi director al TVR Iaşi şi Ziarul de Iaşi.

Pe 29 iunie, Alexandru Lăzescu l-a înlocuit pe Alexandru Sassu în funcţia de preşedinte-director general al TVR, după ce a fost avizat favorabil de Parlament. Lăzescu a fondat în 1991 reţeaua naţională de cotidiane locale Monitorul.

×
Subiecte în articol: observator