x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mama lui Popa: "Eu nu-l văd vinovat"

Mama lui Popa: "Eu nu-l văd vinovat"

14 Sep 2010   •   00:00
Mama lui Popa: "Eu nu-l văd vinovat"
Alexandra Popa, mama fostului director Gelsor, Nicolae Popa, nu crede că fiul este vinovat şi îl arată cu degetul pe Sorin Ovidiu Vântu. "Domnule, când eşti angajat pe undeva trebuie să faci ceea ce-ţi zice stăpânul care-l ai. Eu aşa ştiu. Eu aşa am fost pe unde am lucrat şi eu", a afirmat aseară Alexandra Popa într-un interviu acordat în exclusivitate Observatorului de la Antena 1.

"Vinovat? Cum să fie vinovat? Nu a fost la stăpân? Eu nu-l văd vinovat", a mai spus femeia în vârstă de 83 de ani. Alexandra Popa a negat că ar fi primit bani de la fiul său. "Nu mi-a trimis, mamă, nimica. E minciună goală. Eu am pri­mit pensia şi atât, încolo dacă nu o aveam, muream de foame", a afirmat Alexandra Popa.

Referitor la Sorin Ovidiu Vântu, bătrâna spune că nu l-a văzut niciodată. Nici n-a ştiut unde lucrează fiul ei, că este implicat în conducerea FNI şi FNA. "Am aflat doar de la televizor, ce a dat. În rest n-am ştiut nimica noi.

Am rămas aşa, parcă am picat de sus şi m-am făcut praf jos", spune Alexandra Popa. Cât despre arestarea lui Vântu, femeia o vede ca pe o dreptate divină: "Poate că o fi fost vinovat. Aşa o fi făcut Dumnezeu. Să ia el pedeapsa, nu altul. Să sufere şi altul, nu numai unul".


×
Subiecte în articol: observator