x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mona Muscă a căzut în canal!

Mona Muscă a căzut în canal!

de Mara Raducanu    |    06 Mai 2010   •   00:00
Mona Muscă a căzut în canal!
Sursa foto: Marin Raica/Jurnalul National

Au murit oameni, s-au făcut campanii antigropi şi s-a vorbit despre subiect până la epuizare. Ca de obicei, ne-am ales doar cu promisiuni, căci craterele din asfalt şi denivelările din jurul canalelor de scurgere - care intră în responsabilitatea firmei DIMAR - au rămas aceleaşi.



Dacă suni la sediul DIMAR să întrebi cât mai durează această situaţie pe care firma este plătită să o rezolve, "bunăvoinţa" angajaţilor este şi mai mare decât denivelările din jurul craterelor din Capitală. După ce i-am spus doamnei care mi-a răspuns la telefon şi care nu s-a prezentat, pe motiv că "vrea să-şi păstreze anonimatul", că aceste denivelări din jurul canalelor pun în pericol vieţile oamenilor, gestul dumneaei a fost unul de mare efect. "Stăm bine", după care mi-a închis telefonul.

Probabil, afaceristul Iulian Drăgunoiu, patronul firmei DIMAR, uită care este obiectul firmei sale, pentru care câştigă bani grei. Sau poate nu a auzit de cuvântul profesionalism, deşi firma dumnealui se "dă" una "profi", cu servicii prompte şi de calitate. Depinde unde, cum, când şi pentru cine. Poate la sediul de lux al firmei DIMAR, de pe Barbu Văcărescu, căci în rest Bucureştiul este plin de gropi...

Mai revoltător este faptul că a trecut mai bine de o lună de la accidentul de motocicletă în care cei doi tineri şi-au pierdut viaţa "ajutaţi" şi de gura de canal neacoperită de muncitorii firmei DIMAR, aşa cum ar fi trebuit, pentru a evita tragedia. Şi ce s-a întâmplat?! Păi, haideţi să vă spunem noi. Ca de obicei, s-a deschis o anchetă. Şi de atunci, se tot cercetează până... la adânci bătrâneţi. A dat cineva vreo amendă firmei DIMAR? Bineînţeles că nu.

Povestea continuă... Iar nesimţirea firmei DIMAR creşte proporţional cu denivelările din asfalt, care se măresc mai mult, şi mai mult...
Zilele trecute, tot o gură de canal neacoperită a mai produs un incident. Mona Muscă, fosta membră a PNL, a avut parte de o aniversare cu ghinion. Exact în ziua când împlinea 61 de ani (miercuri, n.r.), aceasta a fost nevoită să meargă la spital după ce a căzut într-un canal care nu fusese acoperit corespunzător.

Contactată telefonic, Mona Muscă ne-a declarat că "incidentul s-a petrecut într-o zonă din Bucureşti, dar că nu vrea să facă din asta un subiect de presă şi că totul s-a rezolvat până la urmă cu bine". "Am sărbătorit la spital. Am avut un necaz. Am căzut într-un canal neacoperit sau acoperit cu un capac mai mic, foarte prost. Nu e fractură. Este greu, dar nu este fractură", a mai spus aceasta la emisiunea Acces Direct de la Antena 1.


×
Subiecte în articol: observator