x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Omorul de la Craiova: Avocatul criminalului vrea să-l scoată nebun

Omorul de la Craiova: Avocatul criminalului vrea să-l scoată nebun

11 Oct 2010   •   00:00

Tânărul de 19 ani care a înjunghiat mortal un adolescent de 17 ani, elev la Liceul "Tudor Arghezi" din Craiova, ar putea fi expertizat psihiatric, la cererea avocatului său, care a pus în discuţie lipsa de discernământ a autorului crimei, afirmă reprezentanţii Parchetului Tribunalului Dolj.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, procuror Magda Bădescu, a declarat, luni, că avocatul lui Dan-Rommel Voicu, tânărul de 19 ani care a înjunghiat mortal un elev al Liceului "Tudor Arghezi" din Craiova, a pus în discuţie, în timpul audierilor la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, posibilitatea de expertizare psihiatrică a clientului său.

"Avocatul a solicitat sau a ridicat problema expertizării clientului său în timpul audierilor de la Parchet. Este posibil ca avocatul să depună acte la dosar prin care să se pună în discuţie discernământul în momentul comiterii faptei. În funcţie de ce acte vor apărea la dosar este posibil ca şi procurorul de caz să solicite o expertiză", a declarat procurorul Magda Bădescu.

Conform acesteia, la acest moment procurorul de caz nu poate continua ancheta, dosarul aflându-se încă la Tribunalul Dolj, unde s-a judecat emiterea mandatului de arestare preventivă a lui Dan-Rommel Voicu.

"Procurorul mai are de audiat martori, să facă în continuare cercetări, dar nu poate continua ancheta, dosarul fiind încă la instanţă", a explicat procurorul Magda Bădescu.

×
Subiecte în articol: observator