x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PNA se ocupa de cazul Palar

PNA se ocupa de cazul Palar

25 Feb 2005   •   00:00

Dezvaluirile facute ieri de Jurnalul National au dat de munca procurorilor de la PNA - Sectia Anchete Speciale. Deputatul PNL Ionel Palar (foto) - acuzat ca a solicitat si a primit mita 2.500 de euro - a ajuns acum material de lucru pentru PNA, care va prelua cazul de la colegii din Bacau.

TIBERIU LOVIN

Pentru mai multe date, Parchetul a solicitat ajutorul Jurnalului National, care a pus la dispozitia institutiei inregistrarile ce au sustinut articolul.

SOLICITARI. Inginerul inspector silvic Marius Rotaru l-a acuzat pe deputatul liberal Ionel Palar ca i-a solicitat bani pentru functia de sef al Romsilva Bacau. "Mi-au cerut bani, iar eu i-am dat 2.500 de euro", ne-a declarat inginerul. Nu a primit insa sefia Romsilva si nici banii inapoi. Atunci a facut cateva inregistrari telefonice cu intermediarul tranzactiei, Perino Balcan, si cu deputatul Palar. Cu probe si cu martori, Marius Rotaru s-a prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau. Autodenuntul a fost facut la 15 februarie. Jurnalul National a dezvoltat acest subiect, iar acum PNA a intrat pe fir, solicitandu-ne mai multe date pentru a descoperi adevarul. Prezentam un fragment dintr-o inregistrare care-i va face multe probleme parlamentarului, care a negat ca a primit macar un euro. "Sprijinul pe care mi l-ati dat era oricum bun" - a spus Palar, intrebat daca mai este nevoie de "un efort" pentru ca Rotaru sa obtina alta functie, cea de sef al Ocolului Traian.

×
Subiecte în articol: observator