x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Policlinica Batiştei, în instanţă

Policlinica Batiştei, în instanţă

de Iulia Barbu    |    18 Ian 2010   •   00:00

Reprezentanţii Policlinicii Batiştei încearcă să obţină, astăzi, anularea în instanţă a dispoziţiei de retrocedare semnată în 2008 de Adriean Videanu. Practic, angajaţii încearcă să păstreze măcar o parte din clădire, în condiţiile în care, în cealaltă jumătate, noul proprietar, senatorul PD-L Mircea Andrei, a demarat deja procesul de demolare.

Moştenitorul împroprietărit în 2008, Lahovary Constantin, şi-a vândut drepturile litigioase aceluiaşi Mircea Andrei. O mişcare cu repetiţie pentru senator! Obţinuse deja prima parte din clădire! De această dată, Mircea Andrei se grăbeşte să modifice Cartea Funciară, unde noul proprietar este trecut din condei, doar pe baza dispoziţiei lui Videanu.

Simţindu-se deja proprietar, senatorul îşi cere dreptul la chirie. Policlinica a obţinut însă atât suspendarea cărţii funciare modificată fără bază legală, cât şi a dispoziţiei primarului Adriean Videanu. Reprezentanţii policlinicii merg însă mai departe, avocaţii încercând astăzi să obţină anularea cărţii funciare modificate.

În prezent, distrugerea parţială a sediului Policlinicii Batiştei a declanşat un val de controale ce au scos la iveală o serie de ilegalităţi pentru care senatorul PD-L Mircea Andrei va fi cercetat penal.

×
Subiecte în articol: observator