x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: Atitudinea lui Băsescu e de condamnat, sinistraţii nu au nevoie de insulte şi reproşuri

Ponta: Atitudinea lui Băsescu e de condamnat, sinistraţii nu au nevoie de insulte şi reproşuri

05 Iul 2010   •   00:00

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa BPN al partidului, că atitudinea preşedintelui Traian Băsescu, manifestată în timpul vizitelor în zonele inundate, este de condamnat, el apreciind că sinistraţii nu au nevoie de insulte şi reproşuri de la şeful statului.

El a arătat că Traian Băsecu şi-a arătat "adevărata faţă" în discuţiile pe care le-a avut cu sinistraţii.

"Cred că e de condamnat o atitudine de sfidare, de a le reproşa oamenilor ceea ce, de fapt, trebuie să fie reproşat statului. Şi preşedintele Traian Băsescu cred că şi-a arătat în aceste zile adevărata faţă. Acela este Traian Băsescu. Nu cel din campanie, nu cel zâmbitor şi amabil, ci cel pe are l-aţi văzut zilele trecute. E de condamnat această atitudine şi cred că oamenii au nevoie de altceva, nu de insulte şi de reproşuri de la preşedintele ţării", a spus Ponta.

Preşedintele PSD a arătat că formaţiunea sa a discutat, în BPN, despre efortul pe care îl poate face pentru a ajuta sinistraţii.

"Încercăm să ne organizăm. Fiecare gest, oricât de mic, e important. E un moment în care toată lumea trebuie să lase politica deoparte. Orice fel de efort, fie că e al Guvernului, fie al autorităţilor locale, e binevenit", a spus Ponta.

El a mai spus că departametele PSD vor pregăti un plan pe termen lung privind prevenirea inundaţiilor.

"Va fi un efort de lungă durată, în acest an sperăm să îl finalizăm: departamentele noastre de specialitate trebuie să pregătească un plan pe termen lung pentru că nu e suficient să aşteptăm să se producă inudaţiile şi după aceea să ne arătăm solidaritatea sau doar să mergem cu nişte ajutoare acolo", a spus Ponta.

×
Subiecte în articol: observator