x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protestul sindicaliştilor din sistemul penitenciar, sabotat din motive de dezinsecţie

Protestul sindicaliştilor din sistemul penitenciar, sabotat din motive de dezinsecţie

22 Oct 2010   •   00:00
Protestul sindicaliştilor din sistemul penitenciar, sabotat din motive de dezinsecţie

Un conflict a izbucnit, în această dimineaţă, între sindicaliştii din Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi conducerea instituţiei. Oamenii nu au fost lăsaţi să intre în clădire, unde era programată să aibă loc o conferinţă de presă pe marginea protestelor din următoarea perioadă, pe motiv că în instituţie are loc o dezinsecţie.



Zeci de angajaţi s-au adunat, în această dimineaţă, în faţa Administraţiei Penitenciarelor, în interiorul căreia se află şi sediul sindicatului. Oamenii nu au fost, însă, lăsaţi să intre, pe motiv că în instituţie are loc o dezinsecţie. Liderii sindicali susţin, însă, că acest lucru nu s-a mai întâmplat în ultimii 20 de ani.



Sindicaliştii anunţaseră că vor susţine o conferinţă de presă la sediul ANP, în cadrul căreia urmau să vorbească despre calendarul protestelor din următoarea perioadă.

Potrivit antena3.ro, la această oră, zeci de sindicalişti se aflau încă în faţa Administraţiei Penitenciarelor. Oamenii spun că, la ora 12:00, vor merge să protesteze în faţa sediului PDL din Capitală.

După ce nu au fost lăsaţi să intre în instituţie, liderul sindical a anunţat de pe treptele sediului că pornesc spre sediul PDL din Capitală unde vor protesta începând cu ora 12:00.

×
Subiecte în articol: observator