x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Senatorul PD-L se retrage

Senatorul PD-L se retrage

de Iulia Barbu    |    20 Ian 2010   •   00:00
Senatorul PD-L se retrage

Acum două zile, casa de avocatură a senatorului PD-L Mircea Andrei s-a retras din procesul pe care Policlinica Batiştei îl intentase Primăriei Capitalei, proces în care "Mircea Andrei şi Asociaţii" era parte alături de municipalitate.



Reprezentanţii policlinicii au chemat în instanţă Primăria Generală, cerând anularea dispoziţiei de retrocedare a imobilului de pe Batiştei 27, semnată de fostul primar general, Adriean Videanu. La scurt timp, casa de avocatură a senatorului PD-L Mircea Andrei a cerut să fie parte în proces. După mai multe înfăţişări, instanţa a decis suspendarea dispoziţiei lui Videanu.

În urmă cu două zile, reprezentanţii policlinicii au avut parte de o surpriză: prezentă în sala de judecată, casa de avocatură a senatorului anunţă că se retrage! Surprinşi de hotărârea lui Mircea Andrei, cel care a cumpărat până la urmă drepturile litigioase ale moştenitorului de pe Batiştei, reprezentanţii policlinicii speră ca săptămâna viitoare să reuşească salvarea centrului medical prin anularea dispoziţiei deja suspendată.

Distrugerea parţială a sediului Policlinicii Batiştei, parte ce se găseşte deja în proprietatea senatorului, a declanşat un val de controale ce au scos la iveală o serie de ilegalităţi pentru care senatorul PD-L Mircea Andrei va fi cercetat penal.

×
Subiecte în articol: observator