x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tatăl lui Cristian Ungur: Este major, trebuie să răspundă pentru fapta lui. Să fie reţinut

Tatăl lui Cristian Ungur: Este major, trebuie să răspundă pentru fapta lui. Să fie reţinut

08 Aug 2010   •   00:00

Medicul Ioan Ungur, tatăl lui Cristian Ungur, tânărul care a provocat accidentul de pe pista aeroportului din Caransebeş, a declarat că nu a avut niciodată probleme cu fiul său şi că acesta trebuie să răspundă pentru ceea ce a făcut, pentru că nu are nicio scuză.

"Este major, trebuie să răspundă. Să fie reţinut. Mi se pare normal să fie reţinut, asta e", a spus Ioan Ungur.

Tatăl lui Cristian Ungur a mai spus că este şocat de fapta fiului său şi că acesta nu are nici cea mai mic scuză pentru ce a făcut. El a precizat că fiul său trebuie să răspundă pentru fapta lui şi că vrea ca probele recoltate, atât cele de sânge, cât şi cele de urină, să fie analizate în cât mai multe laboratoare din ţară, pentru a nu exista niciun dubiu.

"Sunt şocat. Eu ştiam că nu bea deloc. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Trebuie să plătească pentru fapta lui. Este major. Are 25 de ani . Nu ştiu ce a fost în capul lui. Mi se pare corect ca analiza probelor recoltate să fie făcută în cât mai multe laboratoare, pentru a nu se spune că am influenţat noi rezultatele", a mai declarat Ioan Ungur, medic la Spitalul din Caransebeş.

El a precizat că aceste analize nu puteau fi făcute în Caransebeş, întrucât nu există laborator specializat, în cazuri similare probele fiind trimise în laboratoare din Reşiţa sau Timişoara.

Ioan Ungur a adăugat că nu el i-a cumpărat maşina fiului său, care are permis de conducere "din 2003-2004".

Tatăl lui Cristian Ungur a mai povestit că fiul său are şi el motocicletă, dar nu a participat în acestă calitate la concurs, iar pe tânărul care era cu el în maşină nu îl cunoaşte.

"A terminat Facultatea de medicină veterinară. A luat licenţa fiind al cincilea în clasament. Acum locuieşte cu noi în casă. Şi soţia este tot medic", a mai spus Ioan Ungur.

El a precizat că nu vrea să meargă la spital, dar că soţia lui a fost acolo, însă nu a putut vorbi cu acesta decât un minut, pentru că a fost luat la audieri.

Ioan Ungur a mai spus că a aflat că băiatul lui a fost bătut de motociclişti, dar crede că a meritat acest lcuru.

"A fost bătut pe bună dreptate de motociclişti. Nu are nicio scuză pentru fapta lui. Nu ştiu cu cine era în maşină", a precizat tatăl lui Cristian Ungur.

Colegi ai medicului Ioan Ungur de la Spitalul din Caransebeş au declarat că băiatul acestuia este cunoscut ca având un comportament liniştit şi că nu face parte din grupurile agresive din localitate. Pentru aceştia, gestul lui Cristian Ungur este de neînţeles.

Mediafax.
×
Subiecte în articol: observator