x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu: Salariaţii MAI au manifestat încălcând legea, au subminat autoritatea statului român

Băsescu: Salariaţii MAI au manifestat încălcând legea, au subminat autoritatea statului român

26 Sep 2010   •   00:00

Traian Băsescu a susţinut că salariaţii MAI care au manifestat vineri la Cotroceni au încălcat legea, menţionând că aceştia, prin gestul ilegal făcut, aceştia au subminat autoritatea statului român.

Băsescu a spus că Poliţia şi Jandarmeria sunt instituţii "deosebit de importante" ale statului, criticând faptul că salariaţii MAI au protestat purtând uniforme cu simbolurile statului român, iar jandarmii au "negociat cu sindicaliştii" în loc să aplice legea.

"În ceea ce îi priveşte pe poliţiştii de la circulaţie, îi cunosc pe aproape toţi dintre ei, le mulţumesc pentru sprijinul acordat până acum, dar sunt asociaţi cu o instituţie care este asociată de români cu o instituţie care nu respectă legea", a spus Traian Băsescu.

Băsescu a declarat că Guvernul trebuie să rezolve imediat problemele de disciplină din Ministerul de Interne, menţionând că a decis să renunţe la serviciile MAI după protestele de vineri de la Cotroceni, despre care a spus că au fost ilegale.

×
Subiecte în articol: observator