x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un român a intrat cu o valiză suspectă în Ambasada Spaniei

Un român a intrat cu o valiză suspectă în Ambasada Spaniei

10 Noi 2010   •   00:00

Românul a provocat panică în capitala statului Costa Rica după ce a intrat cu o valiză suspectă în sediul Ambasadei Spaniei. Autorităţile au izolat clădirea de teamă că valiza ar fi putut conţine o bombă. Nu mică le-a fost surpriza poliţiştilor când au descoperit în geantă mai multe pachete cu cocaină.



Bărbatul intrase în Ambasada Spaniei din San Jose cu o valiză goală, după cum spunea chiar el. Întrebat ce are în valiză, acesta a spus că nu ştie şi că o primise de la un necunoscut.

Geniştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar ambasada a fost evacuată. Specialiştii au descoperit că în valiză se aflau, într-un compartiment ascuns, mai multe pachete de cocaină, învelite în folie de aluminiu.

Autorităţile l-au arestat pe român şi au deschis o anchetă pentru că nu cred varianta acestuia, potrivit căruia că a primit valiza de la un necunoscut care îi cerea să o trimită în Spania. Poliţiştii spun că, în astfel de situaţii, oamenii încearcă să predea obiectele necunoscute poliţiei şi nu ambasadelor.

×
Subiecte în articol: observator