x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un Schumacher plin de bun simţ pe străzile Constanţei: Mircea Băsescu

Un Schumacher plin de bun simţ pe străzile Constanţei: Mircea Băsescu

07 Sep 2010   •   00:00

Într-un comunicat de presă, Mircea Băsescu neagă că ar fi pălmuit şoferiţa care a depus plângere în acest sens la poliţie, nu şi incidentul din trafic. Conform explicaţiilor sale şicanarea a fost cauzată de "încăpăţânarea" în a se lăsa depăşit a unui "Wolksvagenul",roşu şi rău, din care două doamne făceau semne obscene. Numai abilitatea sa de conducător auto a făcut ca misiunea sa - îmbarcarea unui prieten - să fie încununată cu succes!



"Stimati reprezentanti ai presei,
Va aduc la cunostinta faptul ca m-am saturat ca, numai pentru ca fratele meu a fost ales Presedintele tarii noastre, sa fiu acuzat incontinuu de catre tot felul de neaveniti care nu pot sa dovedeasca nimic, de tot ceea ce le trece prin cap, in principal pentru a incerca sa ii faca rau Presedintelui. [...]
Sa ajung sa fiu acuzat ca am batut o femeie pe strada, in mijlocul orasului Constanta, este prea mult.
In fapt, in dimineata zilei de 3 Septembrie 2010 ma deplasam cu masina dinspre intersectia B-dul 1 Mai cu str. Burada, catre B-dul Ferdinand, intentionand sa virez la dreapta. Fiind pe banda a doua, am semnalizat dar, masina aflata pe banda intai, in spatele masinii mele, un Wolksvagen rosu, a claxonat si a accelerat nepermitandu-mi sa intru in spatiul suficient de mare din fata sa. Am franat si am intrat in spatele ei. Dupa virajul la dreapta pe b-dul Ferdinand, am trecut pe banda a doua incercand sa depasesc Wolksvagenul, dar soferul care il conducea nu vroia sa treaca pe prima banda. Am trecut eu si am depasit prin stanga. In acest timp vorbeam la telefon, prin sistemul hands free, cu prietenul care ma astepta in refugiul din fata magazinului Dioda. Am ovservat abia atunci ca Wolksvagenul rosu era condus de o doamna iar in dreapta se afla o alta doamna care imi facea semen obscene cu cu degetul mare ridicat in sus. Am depasit Wolksvagenul si am trecut pe banda a doua franand, pentru a le convinge sa treaca pe banda intai. Nu am oprit complet masina si nu am coborat din ea. Dup aceea am vazut ca soferul Wolksvagenului nu dorea sa treaca pe banda intai, am mai mers circa o suta de metri si am intrat in refugiul din fata magazinului Dioda de unde trebuia sa imbarc un prieten care ma astepta acolo.
Daca doamnele au fost atat de deranjate de gestul meu, inteleg ca sunt prietenele d-lui Nicusor Constantantinescu (sau daca sunt angajate angajate la Consiliul Judetean Constanta de ce nu erau la program la ora 08.30 ?), le rog totusi sa ma scuze dar, ar fi bine sa invete regulile bunului simt macar cand merg cu masina.
Acesta este firul evenimentelor din trafic, asa cum s-au petrecut  si daca altcineva are o alta versiune, probe sau martori, nu are decat sa le produca."

comunicat preluat din ziuadeconstanta.ro

×
Subiecte în articol: observator