x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un stâlp a căzut pe autobuz

Un stâlp a căzut pe autobuz

03 Iun 2009   •   00:00

În sectorul 1, un stâlp a căzut pe un autobuz pe Bulevardul Expoziţiei, călătorii neputând ieşi pentru că s-au blocat uşile, iar în zona Casei Presei Libere un copac a căzut pe o maşină în care este o femeie, două ambulanţe fiind trimise în aceste zone, a declarat directorul Ambulanţei, Alis Grasu.



Şeful Serviciului de Ambulanţă al Capitalei, Alis Grasu, a spus că cele două ambulanţe au plecat deja spre aceste cazuri.

Mai multe străzi din Capitală au fost inundate şi mai mulţi copaci au căzut pe străzi, marţi seară, în urma unei furtuni puternice.

Purtătorul de cuvânt al societăţii Apa Nova, Epsică Chiru a declarat pentru Mediafax, că în jurul orei 21.20 existau aproape 20 de sesizări privind acumulările de apă pe străzi, din cauza vegetaţiei căzute pe gurile de canal.

"Avem echipe în teren care vor îndepărta vegetaţia căzută pe gurile de canal", a spus Epsică Chiru.

Purtătorul de cuvânt al RATB, Mircea Vlădărău, a declarat pentru Mediafax că sunt blocate troleibuzele liniilor 61 şi 62, în zona Leu, 86, 97, 65, în zona Pajura, 70, 79, 92, în zona Traian, din cauza vegetaţiei căzute pe reţeaua electrică.

De asemenea, tramvaiele liniei 5 sunt blocate în zona Băneasa, iar pe Şoseaua Alexandriei, circulaţia tramvaielor este blocată, din cauza crengilor de copaci căzute pe drum.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, până la ora transmiterii acestei ştiri au fost sesizate 20 de cazuri de copaci căzuţi pe drum, pe maşinile parcate sau pe firele electrice.

Pe strada Herman Obert a căzut un copac peste o conductă de gaz, iar pe Şoseaua Mihai Bravu un copac a căzut peste două maşini parcate. Celelalte sesizări sunt pentru copaci căzuţi la intersecţia străzilor C.A. Rosetti cu Jean Louis Calderon, pe străzile Navigaţiei, Argentina, Istriei, Zablovschi.

În aceste zone au plecat deja echipaje de intervenţie de la ISU, care acţionează împreună cu lucrătorii de la ADP, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului, Cătălin Eftene.

Cele mai multe sesizări sunt în sectoarele 1 şi 2, doar în sectorul 4 fiind sesizat un singur caz de copac căzut.

×
Subiecte în articol: observator