x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Viceprimarul din Cogealac, arestat în lipsă

Viceprimarul din Cogealac, arestat în lipsă

06 Aug 2010   •   00:00
Viceprimarul din Cogealac, arestat în lipsă

Arestarile in scandalul eolienelor continua. Dupa primar, a venit randul viceprimarului din Cogealac, Mihai Dore, sa mearga dupa gratii.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au emis pe numele acestuia, mandat de arestare preventiva in lipsa, anunta Adevarul.ro

Dore a scapat pana acum de arestare din cauza ca a fost internat in spital. In timpul scandalului de la Cogealac, din iulie, dintre agentii de paza de la eoliene, Mihai Dore a fost impuscat, fiind necesara internarea acestuia.

Dore a fost externat din spital in data de 3 august. Procurorii au aratat ca de atunci viceprimarul se sustrage de la urmarirea penala din cauza ca desi a fost citat la audieri in repetate randuri, nu s-a prezentat.

Mihai Dore este invinuit de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice si asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

Si primarul localitatii, Cati Hristu a fost arestat preventiv alaturi de alti cinci participanti la scandal.

Cinci persoane au fost ranite, la finele lunii iulie, in comuna Cogealac, fiind impuscate cu gloante de cauciuc, in urma conflictului intre primar si localnici, pe de o parte, si angajatii unei firme de paza a societatii care construieste parcul eolian in zona, pe de alta parte.

×
Subiecte în articol: observator