x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Universul, ca o singură celulă

Universul, ca o singură celulă

de Romulus Popescu    |    02 Aug 2009   •   00:00
Universul, ca o singură celulă

Cât trăim, luptăm cu toţii pentru un loc de veci cât mai în faţă. Aşa-i omul, cât este în viaţă se gândeşte la moarte. Teorema inversă încă nu a fost demonstrată. Fiecare om are un "contract" în care se specifică şi timpul cât face umbră pământului.



Fiecare om are un "contract" în care se specifică şi timpul cât face umbră pământului. Dar la dosarele care conţin aceste "contracte" nu avem acces, ceea ce este mai bine, căci altfel am trăi cu sabia deasupra capului. Iar în viaţă este important şi liberul arbitru. Însă atât timp cât ştim să ne menţinem sănătoşi, şansele de a avea "contracul" mai lung sunt mai mari. Ca să ne menţinem sănătoşi este necesar să ne cunoaştem.

Corpul nostru se găseşte într-o stare bună de sănătate dacă are un câmp energetic propriu echilibrat şi un spirit benefic. Vitalitatea şi sănătatea corpului sunt dependente de patru factori: programarea genetică, hrana, aerul şi forma subtilă a Energiei Universale. Programarea genetică, hrana şi aerul sunt alcătuite din energie joasă pe care noi o considerăm ca fiind materie. Al patrulea şi cel mai important dintre aceşti factori, Energia Universală, este energia de înaltă frecvenţă ce menţine legăturile în corpul fizic pentru ca acesta să se menţină ca sistem. Medicina modernă recunoaşte existenţa doar primilor factori, ignorându-l pe cel de-al patrulea. Astăzi s-a ajuns la o suprasaturaţie în ceea ce priveşte descoperirile medicale făcute pe corpul fizic. Dacă nu se face un salt calitativ, în sensul recunoaşterii corpului energetic, pentru ca şi acesta să fie cercetat ştiinţific, medicina va intra în impas. Acumulările cantitative, în mod normal, ar trebui să ducă la salturi calitative, deschizându-se noi drumuri.

Cauza principală a afecţiunilor nu este de ordin fizic, ci energetic, constând în scăderea energiei vitale de înaltă frecvenţă. În cazul când energia vitală se pierde total, corpul fizic este părăsit de câmpul biosic şi fizicul se transformă în materie moartă anorganică. Există un dicton care spune că "din pământ venim şi în pământ ne ducem". Aşa este, din elementele pământului se plămădeşte corpul fizic pe care îl animă scânteia spiritului, însufleţindu-l cu energie vitală pe toată perioada vieţii materiale.

În om se regăseşte întregul Univers, cum de altfel Uni­­versul funcţionează ca o singură celulă. Structura sa are o proprietate importantă pe care o regăsim şi la ho­logramă, şi anume aceea că în fiecare particică a ei există imaginea întregului. Holograma este o ima­­gi­ne virtuală tridimensională obţinută cu ajuto­rul undelor laser pe două căi optice, care în final se în­tâl­nesc for­mând-o. Dacă această imagine virtuală im­­presionează o placă fotografică, se obţine imaginea în trei dimensiuni a hologramei. Proprietatea miracu­loa­să a hologramei este aceea că, dacă se sparge pla­ca fotografică, ce conţine imaginea virtuală, în cioburi ori­cât de mici, fiecare dintre acestea vizionat nu con­ţi­ne doar o parte din imaginea întreaga, ci tot întregul.

Universul are această proprietate a hologramei, încât fiecare celulă a lui copiază întregul, ceea ce înseamnă că noi suntem făcuţi după chipul şi înfăţişarea sa, căci sursa Energiei Universale este Divinitatea.

×
Subiecte în articol: paranormal