x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Birchall: A existat o donaţie din partea mea, absolut legală, în cuantumul permis de lege

Birchall: A existat o donaţie din partea mea, absolut legală, în cuantumul permis de lege

14 Dec 2009   •   00:00

Ana Birchall, preşedintele Departamentului Educaţie din PSD, a afirmat despre înregistrarea difuzată pe Internet, în care Mircea Geoană apare primind o sumă de bani de la o persoană, că se încearcă "discreditarea şi defăimarea" ei, prin aruncarea pe piaţă a unei casete "interpretate altfel decât au stat lucrurile în realitate".

"A existat o donaţie din partea mea, explicit destinată pentru campania electorală a partidului din dorinţa câştigării a cât mai multor procente, procente care asigurau cât mai multe locuri eligibile, locuri eligibile pentru care mă pregăteam şi candidam şi eu în competiţia internă din partid", a declarat Birchall.

Birchall a precizat că suma respectivă constituie o donaţie absolut legală.
"Această sumă constituie o donaţie legală, în cuantumul permis de lege. Orice alte specualţii pe acest subiect sunt tendenţionase şi neconforme cu realitatea", a menţionat Birchall.

Ea a specificat că toate sumele donate către PSD au fost legal înregistrate şi publicate în Monitorul Oficial.
"Tuturor celor care cred că mă vor elimina din politică prin asemenea manipulări mafioto-comuniste şi prin astfel de speculaţii scoase din context, care nu au nicio legătură cu realitatea, le mai spun încă odată: Vă înşelaţi, dragi tovarăşi!".
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic