x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Eurodeputatul PDL Cristian Preda, solidar cu Vişan, Badea şi Boldea

Eurodeputatul PDL Cristian Preda, solidar cu Vişan, Badea şi Boldea

03 Oct 2010   •   00:00
Eurodeputatul PDL Cristian Preda, solidar cu Vişan, Badea şi Boldea
Sursa foto: Dan Marinescu/Jurnalul Naţional

Eurodeputatul PDL Cristian Preda se arată solidar cu pedeliştii Gelu Vişan, Viorel Badea şi Mihail Boldea, considerând că singura lor vină a fost "de a fi vorbit liber şi de a fi îndrăznit să-şi critice şefii", făcând un apel la PDL să gestioneze diversitatea.

"Gelu Vișan e amenințat cu excluderea de către liderii PDL Dolj, Viorel Badea e sub un tir similar din partea lui William Brânză, care controlează organizația pedelistă a diasporei, iar Mihail Boldea e victima filialei din Galați a aceluiași partid. Vina celor trei este aceea de a fi vorbit liber și de a fi îndrăznit să-și critice șefii", scrie Preda pe blog.

Acesta explica că este solidar cu cei trei parlamentari, dorind să apere dreptul lor la "autonomie politică". "Nu doar pentru că a-i sancționa înseamnă a da o mână de ajutor nesperată opoziției, ci și pentru că România de azi nu are nevoie de partide bolșevice. Nici în opoziție, unde se vorbește tot mai mult despre revoluția minorității, dar nici la putere. Trebuie să învățăm să gestionăm diversitatea", mai spune eurodeputatul.

Deputatul Gelu Vişan a fost demis din funcţia de secretar general al PDL Dolj, organizaţia retrăgându-i şi sprijinul politic, după ce i-a criticat acestuia mai multe ieşiri publice televizate.

Deputatul PDL Mihail Boldea susţine că a fost exclus din partid, printr-un vot nestatutar al organizaţiei municipale de la Galaţi, însă conducerea filialei judeţene spune că municipala a votat doar o propunere de excludere, care urmează să fie trimisă Biroului Permanent Judeţean.

×
Subiecte în articol: politic