x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Munteanu: Demisia mea nu are legătură cu Congresul PSD

Munteanu: Demisia mea nu are legătură cu Congresul PSD

21 Feb 2010   •   00:00

Deputatul PSD de Neamţ Ioan Munteanu, fost preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Neamţ, a declarat că gestul său de a demisiona din partid nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat la Congresul PSD şi că era decis să demisioneze, fiind nemulţumit de conducerea PSD Piatra Neamţ.

Munteanu a declarat că gestul său nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Congresul PSD şi că era decis să demisioneze, fiind nemulţumit de conducerea organizaţiei municipale PSD Piatra Neamţ.

"Nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Congres", a spus deputatul Munteanu, care a menţionat că a votat cu Mircea Geoană, dar nu pentru că are un respect deosebit pentru acesta, ci din principiu.

El a arătat că motivul demisiei este comportamentul preşedintelui PSD Piatra Neamţ, Cristian Liciu, şi al fostului deputat PSD de Neamţ Ioan Bivolaru.

Potrivit lui Munteanu, cei doi au cerut la ultima conferinţă municipală a PSD Piatra Neamţ excluderea lui din partid şi a secretarului general al PSD Neamţ, Constantin Sandu.

"S-au comportat ca un complet de judecată din anii ‘50", a spus Munteanu.

El a precizat că nu poate fi coleg de partid cu aceste persoane.

"Nu mai pot face parte dintr-un partid în care sunt susţinuţi astfel de indivizi. Oameni frustraţi politic şi aplaudaci care nu au făcut nimic în activitatea lor politică, dar care în noaptea de 6 decembrie (după cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale - n.r.) îşi împărţeau funcţii în judeţ", a mai spus Ioan Munteanu.

 

×
Subiecte în articol: politic