x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Teo Trandafir, candidat PDL în Colegiul 19

Teo Trandafir, candidat PDL în Colegiul 19

31 Mar 2010   •   00:00
Teo Trandafir, candidat PDL în Colegiul 19
Sursa foto: Dan Marinescu/Jurnalul Naţional

Teo Trandafir şi-a depus candidatura din partea PDL pentru alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 din Bucureşti, după ce cu doar o zi înainte s-a înscris în partid. Ea a fost însoţită la Biroul Electoral de Valeriu Stoica, Sulfina Barbu, Mircea Raicu şi Romeo Raicu.

Preşedintele Organizaţiei Sector 4, Romeo Raicu, a declarat că Teo Trandafir s-a înscris în partid în cursul zilei de marţi, iar decizia finală a partidului privind candidatura acesteia a fost luată în cursul nopţii de marţi spre miercuri.

Teo Trandafir a declarat că nu a trecut de la presă la politică. "Ele nu sunt complet despărţibile. Sunt complementare şi pot să meargă mână în mână", a afirmat Teo Trandafir, citată de Mediafax.

În plus, ea a spus că a ales PDL pentru că acest partid a hotărât să vină în ajutorul ei pentru a pune în practică mai multe planuri cu care "se chinuie de ani de zile".

"Am spus că momentul acesta este foarte bun, ca şi cum astrele s-ar fi aliniat în favoarea noastră şi iată-mă aici", a mai declarat Teo Trandafir.

Ea a spus că doreşte să meargă în Parlament pentru că îi sunt dragi copiii, pentru că a văzut nişte lucruri care au schimbat-o foarte mult ca om şi doreşte să încerce să schimbe aceste lucruri.

"Este o chestiune de atitudine, pentru că sunt atât de pornită şi atât de furioasă în urma lucrurilor pe care le-am văzut încât sunt sigură că voi reuşi pentru că nu există o altă cale", a declarat Teo Trandafir.

Despre contracandidata sa, Liliana Mincă, din partea Alianţei PSD+PC, Teo Trandafir a spus că o cunoaşte personal, dar că nu ştie planurile acesteia ca şi politician şi urmează să afle.

Despre fondurile pe care le va cheltui în campania electorală, Teo Trandafir a spus că este prematur să vorbească despre acest lucru.

Ea a precizat că nu a primit nicio altă propunere din partea altor formaţiuni politice pentru a candida în acest colegiu: "A fost vorba despre o ofertă explicită, limpede, pe puncte".

Teo Trandafir a adăugat că decizia de a candida a fost luată de curând şi a fost luată repede şi profund. "Nu am dormit nişte nopţi tot gândindu-mă dacă o fi bine, o fi rău. Mi-e teamă numai să nu dezamăgesc", a declarat ea.

Teo Trandafir este candidatul PDL la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 din Sectorul 4 al Capitalei, care vor avea loc în 25 aprilie.

Liliana Mincă va fi candidatul comun al Alianţei PSD+PC la alegerile parţiale din Colegiul 19, care vor avea loc în 25 aprilie.

PNL nu va avea candidat la aceste alegeri, după ce nici PSD+PC nu şi-a desemnat candidat la alegerile din 17 ianuarie, câştigate de liberalul Radu Stroe.

Locul de deputat în Colegiul 19 Bucureşti a devenit vacant după demisia Danielei Popa, numită în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. Popa a demisionat din Parlament la 1 februarie.

Teo Trandafir s-a născut pe 2 iunie 1968, în Piteşti, şi a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia arabă-engleză.

În noiembrie 2007, Teo Trandafir a semnat un contract pe doi ani cu Prima TV, la mai puţin de un an de la intrarea sa în trustul Realitatea - Caţavencu, ca director al Romantica TV, funcţie la care a renunţat în scurt timp, rămânând numai realizator al "Teoviziunii". Anterior, Teo Trandafir a mai realizat programe de televiziune la Pro TV, Antena 1 şi Tele 7 Abc.

Ea a părăsit micul ecran la sfârşitul lui 2008, când a încetat colaborarea sa cu postul Prima TV, după două sezoane ale emisiunii "Teo Live". Prima TV a anunţat, în 10 noiembrie 2008, că emisiunea "Teo Live" nu a răspuns aşteptărilor publicului-ţintă al postului Prima TV.

Totuşi, în 24 septembrie 2009, Teo Trandafir a anunţat că vrea să revină în televiziune cu emisiunea de divertisment "Teo Show", produsă de compania de producţie media Local TV Network. Emisiunea ei este difuzată doar la televiziuni din provincie.


×
Subiecte în articol: politic