x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Teo Trandafir, propusă pentru excludere din PDL

Teo Trandafir, propusă pentru excludere din PDL

de Adriana Duţulescu    |    21 Iun 2010   •   00:00
Teo Trandafir, propusă pentru excludere din PDL
Sursa foto: Marin Raica/Jurnalul National

Grupul deputaţilor PDL a decis, după o şedinţă de două ore, să ceară conducerii partidului să îi excludă pe Teo Trandafir şi pe Daniel Oajdea din rândurile lor, vina acestora fiind, evident, votul în favoarea moţiunii de cenzură.

Alături de Teo Trandafir şi de Oajdea au mai fost judecaţi încă doi deputaţi care au votat greşit, însă aceştia s-au ales doar cu avertisment.

"Prin vot secret, majoritatea a votat categoric în cazul lui Daniel Oajdea şi lui Teo Trandafir excluderea, în cazul lui Clement Negruţ avertisment, iar în cazul lui Mircea Giurgiu, cel mai mare număr de voturi este pentru excludere, cealaltă parte care înseamnă însumarea sancţiunilor care nu este excludere este mai mare, motiv pentru care o vom prezenta Biroului Permanent", a declarat liderul deputaţilor PDL Mircea Toader, după numărarea voturilor.

El a arătat că cei patru vor continua să activeze în grupul deputaţilor PDL până când, în cazul unora dintre ei, Biroul Permanent Naţional şi Consiliul Naţional de Coordonare vor decide excluderea din partid.

Cei sancţionaţi au posibilitatea să conteste deciziile de astăzi la Comisia de Etică, Statut şi Litigii a PDL.
De altfel, Clement Negruţ anunţase anterior votului că ar putea contesta sancţiunea pe care o va primi. "Îmi rezerv dreptul, pentru că sunt membru al PDL şi cunosc foarte bine statutul, să atac la Comisia de Etică şi Litigii decizia grupului parlamentar. Îi apreciez pe colegii mei pentru modul cum au tratat situaţia de la caz la caz", a spus Negruţ.

×
Subiecte în articol: politic