x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Shakespeare School deschide încă un sediu în Bucureşti

Shakespeare School deschide încă un sediu în Bucureşti

25 Aug 2009   •   00:00

Centrul de instruire "Shakespeare School" anunţă că începând cu 1 octombrie îşi va putea primi cursanţii de limba engleză şi într-un al doilea sediu deschis într-o zonă centrală a Capitalei, pe strada Dimitrie Racoviţă nr.11, între Piaţa Rosetti şi bulevardul Pache Protopopescu.



Directoarea centrului, Adriana Alionte, a declarat că aici vor putea fi primiţi circa 500 de noi elevi şi studenţi care doresc să îşi aprofundeze cunoştinţele în domeniul lingvistic. "Datorită cererilor numeroase pe care le avem, am decis ca din acest an să mai deschidem un sediu, deşi ne aflăm în această perioadă de criză. Accesul la sediul este facil, fiind situat într-o zonă mai centrală. Sperăm astfel să răspundem cerinţelor cursanţilor noştri. Înscrierile vor începe de la 1 septembrie şi cursurile vor debuta pe 1 octombrie", a spus Alionte.

Directoarea "Shakespeare School" a precizat că înscrierile la cursuri pentru anul de învăţământ 2009-2010 se vor face tot la sediul central din strada Eufrosin Poteca nr. 42A. Tariful orelor de instruire şi orarul de predare a materiei urmează a fi stabilite în perioada următoare.

×
Subiecte în articol: scoala