x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Antihristii

Antihristii

de Roxana Roseti    |    20 Sep 2004   •   00:00

Istoria a dovedit ca somnul ratiunii naste monstri. Hitler, Lenin, Stalin, Osama ben Laden, Saddam. Satana pe Pamant.



Multi au incercat, timp de secole, sa descifreze intelesul numarului 666, perceput ca fiind al Fiarei. Unii au recurs la anumite personaje din istorie, dand valori numerice fiecarei litere a numelui lor si adunandu-le. De exemplu, folosind forma ebraica a numelui lui Nero Cezar, valoarea numerica ar fi 666. Altii afirma ca 666 defineste numele lui Adolf Hitler. Oare diavolul i-a adus la acelasi numitor comun pe toti extremistii care nu au lasat omenirii decat un gust amar?

INTUNERICUL.
Hitler in anii tineretii, cand era student la Viena, scria poezii. Iata cateva versuri dintr-o poezie atribuita lui: "In nopti cu luna plina, cand nu pot dormi/Ma duc in gradina unde se afla stejarul lui Wotan/Pentru a face un pact cu fortele intunericului/Runele apar clare in lumina lunii/ Si mesajul lor are acum inteles". Wotan este zeitatea suprema a triburilor germanice, iar runele reprezinta vechi simboluri germanice. Avea fuhrer-ul paganismul in sange? Joseph Goebbels, seful propagandei naziste, scria in jurnalul sau, in 1940: "Fuhrer-ul uraste crestinismul pentru ca a distrus tot ce este nobil in omenire. Conform celor spuse de Schopenhauer, sifilisul si crestinismul au incatusat omenirea. Perceptia oamenilor antici despre zei era mult mai nobila decat a crestinilor. Ce diferenta intre torturatul Hristos crucificat si zambitorul, benevolentul Zeus!".

MAUSOLEUL. Revolutia din 1917, condusa de Vladimir Ilici Lenin, a marcat debutul epocii sovietice. Bolsevicii au trecut Rusia tarista prin foc si sabie, intr-un razboi civil sangeros. Imediat dupa preluarea puterii, bolsevicii au nimicit preotii: pe unii i-au crucificat, iar pe altii i-au aruncat la groapa de gunoi cu nasul si urechile taiate. "Cine nu munceste sa nu manance", obisnuia sa spuna Lenin, plagiindu-l pe Apostolul Pavel. Trupul imbalsamat al lui Lenin a fost depus in mausoleu in ianuarie 1924. Cotidianul Argumenti i Fakti sustinea, in 1995, ca "toti cei ce intra in cladire sunt bombardati cu energie negativa de pana la 700 de roentgeni. O energie care ii lasa infirmi din punct de vedere spiritual. Ar trebui ca intreg mausoleul sa fie ars, pentru a scapa tara de suferinta". Publicatia mai nota ca, pentru toate religiile lumii, a privi corpul unui om mort de multa vreme atrage asupra privitorului o puternica energie satanica.

NEBUNUL. Dictatorul irakian Saddam se inconjurase de unul dintre sistemele de securitate cele mai rigide din istoria contemporana. Procedeul sosiilor, nu mai putin de opt, ceea ce ii permitea sa se afle in acelasi timp in mai multe locuri, a facut mediile occidentale sa-l asemene Satanei. Atunci cand primea vizitatori, nebunia diabolica a lui Saddam aparea in toata dimensiunea ei. Isi plimba vizitatorii timp de mai multe ore intr-o masina cu geamuri fumurii, cu scopul de a-i dezorienta. Ajunsi intr-un palat complet necunoscut, acestia erau perchezitionati, apoi examinati din punct de vedere medical. Biroul in care vizitatorii erau primiti era echipat cu camere de luat vederi si cu sisteme de ascultare invizibile. Nici un vizitator nu ar fi putut sa spuna vreodata unde fusese, iar pentru o intalnire de 5 minute cu Saddam era nevoie de o zi intreaga.

"Osama ben Laden iubeste poezia si voleiul, se cearta cu nevestele si isi educa atent copiii. A fost intotdeauna un barbat foarte credincios si toata familia il respecta pentru pietatea sa. Pare un sfant. La atentatele din 11 septembrie 2001, ben Laden s-a bucurat" - Abdurahman Khadr, vecin al familiei lui ben Laden


UN TERORIST EXTREM DE PIOS
Despre Osama ben Laden se spune ca a fost intotdeauna un barbat foarte credincios si ca toata familia il respecta pentru pietatea sa! In plus, ben Laden ar iubi poezia si voleiul, se cearta cu nevestele si isi educa atent copiii. Cel putin acestea sunt concluziile unui documentar despre viata celui mai cautat om de pe planeta, difuzat de un canal de televiziune canadian. "Pare un sfant", spune Abdurahman Khadr, cel care a furnizat majoritatea informatiilor folosite in documentar si care pretinde ca a fost vecin cu liderul Al-Qaeda in Afganistan. Khadr povesteste ca, in momentul in care la televizor au fost difuzate imagini de la atentatele din 11 septembrie 2001, ben Laden si oamenii lui au inceput sa rada si sa se bucure. Fara comentarii.

"In nopti cu luna plina, cand nu pot dormi/Ma duc in gradina unde se afla stejarul lui Wotan/Pentru a face un pact cu fortele intunericului/Runele apar clare in lumina lunii/ Si mesajul lor are acum inteles" - Fragment dintr-o poezie a lui Hitler, scrisa pe cand era student la Viena


RAUL IN PERSOANA

Stalin. Oamenii din popor sopteau ca alaturi de el nu simti altceva decat frica de diavol.
Se spune ca aparatul lui represiv era atat de eficient incat impotriva lui nu a avut loc nici un atentat.

Se distra facand caricaturi personalitatilor carora le pusese "gand rau", chiar in timpul sedintelor Biroului Politic al Partidului Comunist Rus. Unul dintre desenele pe care Stalin le-a facut, in 1930, il arata pe ministrul sovietic al Finantelor spanzurat de organele genitale. Langa desen facuse o insemnare: "Catre toti membrii biroului politic - Briuhanov ar trebui spanzurat de testicule".

Mazgalea documentele si cartile, scriind injuraturi. Era imposibil sa fie cineva sincer cu el, deoarece putea folosi o clipa de adevar intr-o arma mortala. Era greu sa i se schimbe parerea: renunta usor la simpatii, la antipatii, niciodata. Raul in persoana.


ANTI-DUMNEZEUL MARX
Unii biografi ai lui Karl Marx noteaza ca pana acestuia era ghidata de diavol. Un exemplu mentionat de acestia este urmatoarea afirmatie a ideologului: "Scopul meu in viata este sa-l detronez pe Dumnezeu si sa distrug capitalismul".


NUMARUL FIAREI, NUMELE LUI NERO
De-a lungul a 2000 de ani, Nero, incendiatorul Romei, a fost descris in fel si chip. Practic, nu exista izvor istoric care sa nu-l blameze. Prin urmare, supozitia ca folosind forma ebraica a numelui lui Nero Cezar, valoarea numerica ar fi 666 - numarul Fiarei nu mai pare exagerata.

Continuare: Puterea credintei

×
Subiecte în articol: special